Az énekes megduzzadt mellei miatt feküdt kés alá. A műtétre felesége, Aranka és sorstársa, Gáspár Laci beszélte rá.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Laci mindkét mellében túlfejlődött a mirigyállomány, ezért kellett kés alá feküdnie. Kökény Attila az ő példáját követve és felesége unszolására vállalta a műtéti beavatkozást – írja a Blikk

Forrás: TV2

„Felhívtam Gáspár Lacit telefonon, mert néhány éve ugyanazt érzem én is, mint amit ő mesélt a műtéte kapcsán. Megadta a plasztikai sebésze elérhetőségét, és megnyugtatott, hogy nem fájdalmas a műtét, mert altatással csinálják, és mindössze egyetlen éjszakát kell bent tölteni. Néhány éve időnként feszült a mellem, és csomókat éreztem benne, sőt – akárcsak Lacinak – nekem is megnőtt. Olyan is előfordult, hogy már a pulóver viselésétől fájt. Az utóbbi években már szégyelltem levetkőzni a strandon, mert annyira csúnya volt a mellem. Aranka unszolt, hogy menjek orvoshoz, de mindig halogattam" – mesélte Attila, aki egy óra alatt túl volt az operáción, ami után felesége és Gáspár Laci várta.

Tudtad?

„Vannak emberek, akik alkatilag hajlamosak arra, hogy testük különböző részeiben zsírcsomók alakuljanak ki. Ez férfiakat, nőket egyaránt érint, de nagy ijedelmet okozhat, ha a mellünkben fedezünk fel egy csomócskát."

A Life.hu cikkéből megtudhatod , melyik az az 5 eset, amikor a csomó nem jelent mellrákot.