Tóth Gabi édesanyját, Erikát továbbra is erős fájdalmak kínozzák annak ellenére, hogy egyszer már megműtötték, de a beavatkozás nem sikerült, és tovább súlyosbodott az állapota. Tóth Gabi szerint felháborító, ami az édesanyjával történik.

"Egyáltalán nem tud leguggolni, hiszen nem hajlik a térde. A járás nehezére esik, arról nem is beszélve, hogy olykor a duplájára duzzad a lába, borzasztó fájdalmakat okozva" - nyilatkozta Tóth Gabi a hot! magazinnak. Az énekesnő elmondta azt is, hogy valószínűleg megsérült a csont, amikor helyre akarták hozni édesanyja térdízületét, amelyet kopás miatt kellett műteni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felháborít az egész, ami most történik vele, így aztán velünk is" - fakadt ki a lapnak Tóth Gabi, aki azt is elárulta, próbálják megtalálni a legjobb orvost, de egyelőre fogalmuk sincs, merre induljanak, pedig "már nem tartható sokáig ez az állapot."

Térdjavító jóga, nem csak futóknak
A futás, ha nem elég fokozatosan terheled a térdízületet, vagy nem megfelelő terepen futsz, okozhat térdfájást, nem beszélve a sportsérülésekről. Lehetnek a térdben sportolástól függetlenül is kisebb problémák: kopás, szalagprobléma, túlhasználás miatt fellépő fájdalom és egyebek. Épp ezért nem árt, ha megtanulod, hogyan tartsd egészségesen a térded jógával. Segítsünk? Kattints ide!