18 kilót nyom a 10 hónapos óriásbébi – Nem értik az orvosok

Forrás: Northfoto -
konzultáció vizsgálat kisbaba szülő pénz orvos elhízás Delhi gyermekkor India gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családnak egyelőre nincs pénze alaposabb vizsgálatra, hogy kiderüljön, mi okozza a kis Aliya Saleem rohamos hízását.

Aliya Saleem valószínűleg a világ legkövérebb kisbabája a maga 18 kilójával. A mindössze 10 hónapos csöppség, akinek súlya most egy átlagos 6 éves kislányénak felel meg, négy kilóval jött világra, szülei szerint azonban 4 hónapos korában kezdett el rohamosan hízni - írja a DailyMail.

Forrás: Northfoto

180 banánt eszik a világ legkövérebb gyereke

A 9 éves Suman Khatun ötször olyan nehéz, mint a vele egykorú gyerekek – bővebben ITT olvashatsz róla.
Sosem látott gyermekkori fotók Conchita Wurstrólhttp://www.life.hu/news/20140516-conchita-wurst-a-szakallas-no-sosem-latott-gyermekkori-fotoi.htmlKépeken a változás: így lett Conchita Wurst egy fiúbanda énekeséből az Eurovíziós Dalfesztivál dívája.News--Négy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lányhttp://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.htmlA huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében.Dr. LifeOrigoTolvai Reni bizarr, Iszak Eszti borzalmas gyermekkori fotójával sokkolthttp://www.life.hu/bulvar/20150116-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-bizarr-iszak-eszter-musorvezeto-borzalmas-gyermekkori-fotojat.htmlA sztárok (ismét) előbányászták régi felvételeiket és megmutatták, hogyan pózoltak anno cuki gyermekként. Reni szamurájkarddal játszott, Eszti pedig elborzadt a fotója láttán.TV + Bulvár--Segítség, el vagyok hízva... Hogyan élhetek együtt ezzel?http://www.life.hu/drlife/20150214-szivderito-az-elhizasrol-orvosszemmel-a-tulsuly-magyarorszagon-is-komoly-problema.htmlAz elhízás a XXI. század orvoslásának egyik legnagyobb kihívásai közé tartozik. Az elhízottak száma 1980 óta megháromszorozódott a világon, és a drámai növekedés - úgy tűnik - továbbra sem áll meg: az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése 2015-ben már 2,3 milliárd túlsúlyos és 700 millió elhízott emberrel számol.Dr. Life--Tündéri gyermekkori képet posztolt kislányáról Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20150225-madonna-kislanyarol-lourdes-leonrol-tunderi-gyermekkori-kepet-osztott-meg.htmlA popdíva legidősebb gyermeke tavaly októberben töltötte be 18. életévét, a büszke anyuka viszont úgy gondolta, kicsit visszarepíti rajongóit az időben, és megutatja, milyen volt lánya kicsiként.Család--Bagi Iván kihízta a szerepeit - veszélyben a karrierje http://www.life.hu/ez-zsir/20150114-bagi-ivan-humorista-kihizta-a-szerepeit-nem-lephet-koveren-szinpadra-nacsa-oliver-mellett-ezert.htmlA humorista kénytelen volt szigorú fogyókúrába fogni, mert kezdi kihízni a szerepeit és ezért Nacsa Olivér mellett veszélybe került a karrierje.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.