"Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet" - nyiltkozta korábban a színész, akinek egészségi állapota miatt szilveszter óta aggódnak rajongói. Most megerősítette, hogy kardiológius is kezeli...

"Hála az égnek, minden rendben van velem, és az orvosi utasításokat is követem" - mondta Hujber a Blikknek. "Valóban járok kardiológushoz, erre ugyanis szükség van, de most éppen itthon főzök, és együtt vagyok a kisfiammal. Mindenkinek köszönöm az aggódást, de üzenem, hogy teljesen rendben vagyok!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hujber Feri nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. A színész szilveszterkor került a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályára. A rosszullétet a kimerültség, a stressz, a legyengült immunrendszer és a szívproblémák okozhatták. Ennek ellenére Feri bizakodóan tekint a jövőbe:

"... Alig várom, hogy a gyerekek egy kicsit nagyobbak legyenek, és az egész családdal menjek külföldre. Már az is meg van, hogy hová, de ez egyelőre titok, de nem London, és nem is Amerika. Olyan helyre akarok menni, ahol boldogok az emberek, és én magam is boldog lehetek" - árulta el korábban Feri.