„A csapatod veled van!" – Így szurkolnak Bianchi felépüléséért

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
csapatfőnök kóma Forma-1 nyilatkozat megható baleset Jules Bianchi Marussia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Booth, a Marussia/Manor csapatfőnöke megható szavakkal üzent a kómában fekvő Forma-1-es versenyzőnek.

Fél éve, hogy Jules Bianchi súlyos balesetet szenvedett a 2014-es Japán Nagydíjon. A Marussia/Manor színeiben versenyző pilóta, aki azóta is kómában fekszik, csapata nem sokkal később csődbe ment, ám az újonnan szerzett befektetőknek hála idén tavasszal újra visszatérhetnek a sportágba Manor néven – írja a formula.hu.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je
Ismét ellopták Schumacher adatait? http://www.life.hu/news/20150305-michael-schumacher-kezeloorvosanak-irodajaba-betortek-es-elloptak-a-pilota-adatait-tartalmazo.html Betörtek a német Forma-1-es sztárt kezelő orvos irodájába, ahonnan többek között a feltehetően páciensei adatait is tartalmazó laptopját is ellopták. News -- Van ügyvédem, és valaki fizetni fog ezért: Megszólalt Jules Bianchi édesapja http://www.life.hu/drlife/20150310-jules-bianchi-tovabbra-is-komaban-van-edesapja-szerint.html Immár fél éve, hogy a Forma-1-es autóversenyző súlyos balesetet szenvedett a 2014-es Japán Nagydíjon. Philippe Bianchi a La Gazzetta dello Sportnak beszélt fia állapotáról és arról, az ügyet még közel sem tekinti lezártnak. Dr. Life -- Balesetet szenvedett Schumacher fia http://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.html Mick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt. News Origo A McLaren nem érti Alonso balesetét http://www.life.hu/news/20150314-a-mclaren-nem-erti-alonso-balesetet.html A McLaren korábban egy erős széllökéssel magyarázta Fernando Alonso balesetét, amely az első barcelonai tesztsorozat végén történt, ám most elismerték, hogy nem tudtak fényt deríteni a pontos okára. News -- Közleményt adott ki Jules Bianchi családja – megkezdték a pilóta rehabilitációs kezelését http://www.life.hu/drlife/20141231-jules-bianchi-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-a-pilota-rehabilitacios-kezeleset-megkezdtek.html Jules Bianchi családja hivatalos közleményben ír arról, hogy a francia pilóta továbbra sincs eszméleténél, de orvosai megkezdték rehabilitációs kezelését. Dr. Life -- Fernando Alonso visszatért! Edzés közben szelfizett a Forma-1-es pilóta http://www.life.hu/drlife/20150312-fernando-alonso-twitteren-tett-kozze-egy-kepet-magarol-gyuras-kozben-igy-keszul-a-malaj-nagydijra.html A súlyos balesetet szenvedett autóversenyző egészséges, és már javában gyúr a Maláj Nagydíjra – tudatta Twitteren rajongóival. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.