Lélegeztetőgépre kapcsolták Jules Bianchit

Forrás: AFP/Patrik Stollarz -
lélegeztetőgép Forma-1 Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délután még pozitív hírek érkeztek a Forma-1-es pilóta állapotáról, most azonban úgy tűnik, mégsincs jól a Marussia versenyzője. Közben a család megérkezett a kórházba. Barátnője pedig Twitteren üzent.

Bár az RMC Sport hírét egyelőre nem erősítették meg, a motorosportal.hu szerint a pilótánál újabb vérzést fedeztek fel, jelenleg pedig lélegeztetőgépen van. Ez azonban nem jó jel, hiszen vasárnap még segítség nélkül is tudott lélegezni a 25 éves pilóta.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A Marussia versenyzője a szuzukai pálya hetes kanyarjában csúszott ki a pályáról, s csapódott egy darunak. Először a pályakórházba szállították, majd mentőautóval vitték egy helyi kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A francia versenyző családja már megérkezett a kórházba. A rokonok mellett a menedzser és egy neves szakember is Japán felé vette az irányt - számol be a telesport.hu. Új információk egyelőre nincsenek az állapotáról, mindenki azt várja, hogy a család nyilatkozzon.

Közben Bianchi barátnője, Camille Marchetti a Twitteren ma délben a következőket írta kedvesének: „Te vagy az én Bajnokom. Te vagy a legerősebb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.