Kirándulással ünnepelte józanságát Bruce Willis lánya, Tallulah

Forrás: Instagram/Tallulah Williams -
Bruce Willis kép fotó józanság Demi Moore kirándulás drogfüggőség Tallulah Willis alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallulah Willis tavaly nyáron jelentkezett be egy, a sztárok által kedvelt arizonai rehabilitációs központba. Mindenki nagy örömére, Bruce Willis és Demi Moore lánya azóta józan.

Nehéz időszak áll Tallulah Willis mögött. Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya nem csupán étkezési zavarral és önmaga elfogadásával küzdött az elmúlt időszakban, hanem komoly alkohol- és drogproblémákkal is. A mindössze 21 éves sztárcsemete legutóbbi jelentései szerint azonban úgy tűnik, mindez már a múlté: Tallulah képmegosztó oldalára közzétett, alább is látható fotóval ünnepelte meg, hogy immár 9. hónapja józan:

Forrás: Instagram/Tallulah Williams

Felfelé tör az újabb sztárcsemete-generáció

Irigyelnivaló génállomány és híres-neves ősök: a Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárcsemetéket, akiknek a nevét érdemes már most megjegyeznie mindenkinek.
Bruce Willis két lánya egy kádban - totál meztelünk pancsiznakhttp://www.life.hu/intim/20140920-bruce-willis-lanyai-meztelenul-furdenek-egyutt-egy-kadban.htmlTallulah Willis Instagramjára csodálatos fotó került fel. IntimOrigoHa két stílusikon találkozik: duplarandizott Victoria Beckham és Eva Longoriahttp://www.life.hu/trend/20150403-victoria-es-david-beckham-duplarandiztak-eva-longoria-szinesznovel-es-baratjaval-jose-antonio.htmlA két híresség, akik évek óta nagyon jó barátnők, férjük és kedvesük kíséretében érkeztek az óceánparti luxusétterembe.Trend--Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--Less bele Bruce Willis szuper házába!http://www.life.hu/csalad/20141030-bruce-willis-es-felesege-emma-heming-new-york-kulvarosaban-bedfordban-vettek-hazat-less-bele.htmlBruce Willis és felesége, Emma Heming New York külvárosában, Bedfordban vásárolt egy 9 millió dolláros vidéki stílusú házat. Kukkants bele a pazar ingatlanba!CsaládOrigoHihetetlen! Rövidre váltott Kary Perryhttp://www.life.hu/trend/20150402-katy-perry-rovid-frizurara-valtott.htmlA parókáiról híres énekesnő esetében nem mindig tudni, egy-egy frizuraváltása mögött fodrász, vagy csak álhaj áll-e. Ám egy biztos: rövid hajjal is iszonyúan dögös Katy Perry!Trend--Sosem látott családi fotót mutatott Rumer Willis – Nézd meg Demi Moore-t szőkén!http://www.life.hu/csalad/20150313-rumer-willis-sosem-latott-csaladi-kepet-tett-kozze-a-szoke-demi-moore-rol-es-bruce-willisrol.htmlMár majdnem elfelejtettük a színésznő szőke időszakát, ám hála Demi legidősebb lányának, minden eszünkbe jutott.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.