Tallulah Willis tavaly nyáron jelentkezett be egy, a sztárok által kedvelt arizonai rehabilitációs központba. Mindenki nagy örömére, Bruce Willis és Demi Moore lánya azóta józan.

Nehéz időszak áll Tallulah Willis mögött. Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya nem csupán étkezési zavarral és önmaga elfogadásával küzdött az elmúlt időszakban, hanem komoly alkohol- és drogproblémákkal is. A mindössze 21 éves sztárcsemete legutóbbi jelentései szerint azonban úgy tűnik, mindez már a múlté: Tallulah képmegosztó oldalára közzétett, alább is látható fotóval ünnepelte meg, hogy immár 9. hónapja józan:

Forrás: Instagram/Tallulah Williams

„Az egyetemen hatalmasodott el rajtam a depresszió. Nem aludtam, nem akartam beszélni senkivel, semminek sem láttam értelmét, a világ elveszítette a színeit, az ételek pedig az ízüket" – vallott meglepő őszinteséggel egy korábban adott interjújában a furcsa hajakkal előszeretettel kísérletező Tallulah, aki mára sokkal jobban érzi magát.

Felfelé tör az újabb sztárcsemete-generáció
Irigyelnivaló génállomány és híres-neves ősök: a Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárcsemetéket, akiknek a nevét érdemes már most megjegyeznie mindenkinek.