Kijött a rehabról a 69 éves Liza Minnelli

Forrás: AFP/Jason Merritt -
étterem drogprobléma rajongó klinika Hollywood rehabilitációs kezelés autogram kórház Liza Minnelli alkoholprobléma bejelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára a színész-énekesnő, aki kezelése után egy hónappal már egy menő hollywoodi étteremben múlatta az időt.

Liza Minnelli köszöni, jól van. A 69 éves díva a minap egy elegáns hollywoodi étteremben költötte el vacsoráját rajongói gyűrűjében, akik lelkesen köszöntötték és autogramért bombázták őt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Liza egy hónappal ezelőtt jelentkezett be egy malibui rehabilitációs központba a US Weekly információi szerint, az ott eltöltött idő azonban úgy tűnik, jót tett a korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdő hírességnek, akinél az akkori hírek szerint kiújult kábítószerfüggősége.

Sztárok, akiknek meggyűlt a bajuk az alkohollal

Mi a közös Hujber Feriben, David Hasselhoffban és Kate Mossban? Mindhármukat majdnem tönkretette az alkohol, ám szerencsére még időben léptek - a Life.hu teljes cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.