Március végén jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára a színész-énekesnő, aki kezelése után egy hónappal már egy menő hollywoodi étteremben múlatta az időt.

Liza Minnelli köszöni, jól van. A 69 éves díva a minap egy elegáns hollywoodi étteremben költötte el vacsoráját rajongói gyűrűjében, akik lelkesen köszöntötték és autogramért bombázták őt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Liza egy hónappal ezelőtt jelentkezett be egy malibui rehabilitációs központba a US Weekly információi szerint, az ott eltöltött idő azonban úgy tűnik, jót tett a korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdő hírességnek, akinél az akkori hírek szerint kiújult kábítószerfüggősége.

„Liza Minnelli az évek során hősiesen küzdött drogfüggősége ellen, és bármikor, amikor úgy érezte, kezelésre van szüksége, végigcsinálta" – állt egy korábban közzétett hivatalos közleményben. A színész- és énekesnő mindig nyíltan vállalta és beszélt alkohol- és drogproblémáiról, amelyek szinte egész pályáját végigkísérték.

Sztárok, akiknek meggyűlt a bajuk az alkohollal
Mi a közös Hujber Feriben, David Hasselhoffban és Kate Mossban? Mindhármukat majdnem tönkretette az alkohol, ám szerencsére még időben léptek - a Life.hu teljes cikkét ide kattintva olvashatod el.