Bobbi Kristina Brown soha nem lesz képes az önálló életre

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
vegetatív állapot tudat orvosszakértő Bobbi Kristina Brown Bobby Brown mesterséges kóma Whitney Houston kórház kezelés önállóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a néhai Whitney Houston lánya végre felébredt hónapokon át tartó kómájából, egy megkérdezett orvosszakértő szerint sajnos nem olyan kecsegtető Bobbi Kristina állapota, mint amilyennek elsőre tűnik.

Közel 3 hónapon át feküdt kómában Bobby Brown és Whitney Houston közös lánya, miután január végén eszméletlen állapotban találták meg saját fürdőszobájában. Bobbi Kristina azonban végre felébredt, a hírt pedig elsőként maga az édesapa, Bobby Brown osztotta meg a világgal egy koncertjén.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Dr. Ramesh szerint, aki nem kezelte Bobbi Kristinát, ezután érdemi változás már nem fog bekövetkezni a lány állapotában. Elmondása szerint Bobbi Kristina jelen pillanatban valószínűleg magánál van, éber, de nincs tudatánál, nem figyelhető meg nála semmilyen tudatos érzékelés jele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.