Whitney Houston lányát eszméletlenül találták a fürdőkádban

Forrás: AFP -
világsztár Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lányát eszméletlenül találták fürdőkádjában. A szombaton történt eset kísértetiesen emlékeztet a három éve elhunyt világhírű énekesnő halálának körülményeire.

Az Atlanta Journal Constitution című lap szerint Bobbi Kristina Brownt Georgia állambeli otthonában férje, Nick Gordon és egy barátjuk találta meg eszméletlenül a fürdőkádban. A rendőrségi jelentés szerint a 21 éves nőt sikerült a helyszínen újraéleszteni, majd kórházba szállították. A TMZ hírportál a családhoz közel álló forrásból úgy tudja: Brownt az intenzív osztályon ápolják, és agyi ödéma miatt mesterséges kómában tartják.

Forrás: AFP

Bobbi Kristina Brown édesanyja, Whitney Houston majdnem pontosan három évvel ezelőtt, 2012. február 11-én halt meg hasonló körülmények között, egy Los Angeles-i szállodai szoba kádjában. A halottkémi vizsgálat szerint a 48 éves énekesnő szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.

Bobbi Kristina élete édesanyja halála után siklott félre: a temetés után egy időre eltűnt, később pedig kiderült, mostohatestvére jegyezte el. Ám a családjuk ezt nagyon nem nézte jó szemmel - vérfertőzés vádjával illették a párt.

Whitney Houston családja kiborult: nem tisztelik az elhunyt énekesnő emlékét?http://www.life.hu/news/20141210-whitney-houston-csaladja-kiborult-stacy-francis-miatt-nem-tisztelik-whitney-houston-emleket.htmlStacy Francis is szerepelni fog a Whitney Houston tiszteletére indított valóságshowban – pont az a nő, aki nem sokkal a díva halála előtt csúnyán összeveszett az énekesnővel.News--Botrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150129-harry-herceg-legnagyobb-botranyai.htmlAz ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme!News--Elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat utolsó élő tagjahttp://www.life.hu/news/20150111-elhunyt-buzanszky-jeno-focista-az-aranycsapat-legendas-tagja.htmlAz esztergomi kórházban, nyolcvankilenc éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás labdarúgója. A hírt a volt futballista fia közölte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.