Sokkoló fotók kerültek elő a színészről: szakadtan, koszosan, egy üveg vodkával a kezében, a szemtanúk szerint meglehetősen bizonytalanul szédelgett London utcáin.

Alig lépett ki egy italos üvegektől csörgő szatyorral London egyik üzletéből Jonathan Rhys-Meyers, már az utcán felbontotta az egyik nemrég vásárolt vodkát.

Forrás: Northfoto

Pedig a képek tanúsága szerint a legkevésbé sem volt szüksége arra az újabb adag italra: a Tudorok című sorozatból megismert színészen látszott, túl van már jó néhány poháron, külseje pedig talán sosem volt még ennyire ápolatlan.

Forrás: Northfoto

A jóképű sztár és az alkohol kapcsolata nem új keletű, italproblémája miatt többször is részt vett már elvonókúrán. Valami azonban mégsem stimmel most Rhys-Meyers háza táján: csak nem menyasszonyával, Mara Lane-nel vannak gondok otthon?

Miért akarta eldobni magától az életét?
Jonathan Rhys-Meyersről néhány évvel ezelőtt jelentek meg a hírek, amelyek szerint öngyilkossági kísérlete majdnem sikerült. De vajon miért akarta ez a jóképű, tehetséges, fiatal fiú eldobni magától az életét? A Life.hu ITT kereste a lehetséges válaszokat.