leukémia kemoterápia Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorsfordító napokat él át a leukémiával küzdő orvos-genetikus. 

"A harmadik kemoterá­piám után kijöttem a kórházból, azonban kétnaponta járok vissza kezelésre. Hamarosan eldől a sorsom" – mondta el a Blikknek a nagybeteg Czeizel Endre. Hozzátette, többet nem nyilatkozna, amit így indokolt: "Már nemegyszer visszahallottam, biztos én forszírozom, hogy a sajtóban szerepeljek, s hogy ilyen szép szakmai múlttal miért van szükségem erre. Pedig önök aztán pontosan tudják, hogy szó sincs ilyesmiről".

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20150606-nagy-nikoletta-lett-a-miss-universe-hungary-gyoztese.htmlTizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huAlekosz állítja, nem ez volt az első eset: "Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet"http://www.life.hu/bulvar/20150606-alekosz-allitja-nem-ez-volt-az-elso-eset-amikor-a-tv2-mokkajaban-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. Ha nem ismered a történetet, arról többek között ittolvashatsz, most pedig jöjjön Alekosz posztja, ugyanis ő sem hagyta szó nélkül a vele való bánásmódot. TV + BulvárOrigoNóci: "Nem vagyok bűnöző" - Nagyon lefogyott a volt műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-czifra-noemi-noci-a-tv2-aktivjaban-meselt-a-birosagi-iteletrol.htmlCzifra Noémit öt hónap börtönre ítélték két évre felfüggesztve közokirat-hamisítás miatt. Nóci szerint az egész ügy egy félreértés, egy korábbi rendőrségi ügyintézés közben eltűnt a jogosítványa, ezért újat igényelt. Később azonban kiderült, hogy az irat nem veszett el, a rendőrök vették magukhoz.TV + BulvárRTLKLUBKárász Róbert: "Lehet, hogy én nem voltam kellően kényeztetően udvarias Alekosszal, de a büdös életbe nem tudnék oda eljutni, ahova Sebestyén Balázs és csapata"http://www.life.hu/bulvar/20150606-karasz-robert-reagal-sebestyen-balazsnak-az-alekosz-interjuval-kapcsolatban.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd szombaton is posztolt az üggyel kapcsolatban. TV + Bulvár--Sarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigoSzínpadra állt Kozso - Könnyekig meghatódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150606-szinpadra-allt-kozso.htmlAgyműtétje, majd balesete után újra színpadra állt az énekes. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.