Húszmilliót kokainozott el két év alatt az RTL Klub sztárja

Fotó: Bielik István/Origo -
Bérczesi Róbert Bérczesi Robi Szelfi (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legnehezebb időszakáról vallott kendőzetlen őszinteséggel az énekes.

Az RTLII Szelfi című produkciójában nyomon követhetjük, miként alakul Bérczesi Robi sorsa. A Hiperkarma énekese elárulta, nehéz időszakon van túl, ugyanis nemrég még kemény drogproblémákkal küzdött. A függősége miatt a férfi eldrogozta az atyai örökségét, egy húszmilliós házat is.

Fotó: Bielik István/Origo

"Két év alatt elment az összes pénz, ugyanis átváltottam a kokainra. Valami hihetetlen euforikus élményt nyújtott, és mivel egy gramm kokain 15 ezer forintba kerül, gyorsan fogyott a több tízmilliós örökség. Ráadásul nekem ebből két gramm fedezte a napi adagomat" – mesélte a Blikknek Bérczesi.

Robi rettenetes állapotba került, ijesztően lefogyott, és a pénzt is elszórta.
"Amikor rádöbbentem, hogy itt a vége az örökségemnek, még akkor sem hagytam abba, a kokainról átváltottam olcsóbb drogra, a kristályra, ami pár ezer forintért beszerezhető, és ötször erősebb hatású. Viszont álmatlanságot okoz, ekkor volt a negatív rekordom, hogy tizenkét napon keresztül nem aludtam egy percet se" – árulta el a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.