Egy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownt

Forrás: Northfoto -
vizsgálat kóma Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. 

Még egy utolsó reménysugárba próbál kapaszkodni Bobby Brown, ezért Chicagóba szállítatja lányát, ahol Amerika legjobb specialistái végzik majd el rajta az utolsó vizsgálatokat - írja a TMZ.

Forrás: Northfoto

A szakemberek, akik eddig kezelték Bobbi Kristinat, nem tartják valószínűnek, hogy valaha is felébred a kómából a fiatal lány. Apja, Bobby Brown azonban nehezen törődik bele lánya elvesztésébe, így mielőtt lekapcsolanák a gépekről, chicagói szakemberekkel is megvizsgáltatja. Bobbi Kristina Brownt körülbelül egy hete már egy hospice központban ápolják.

Bobbi Kristina Brown közelgő halála miatt békült ki a családja

A Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztanak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.