Munkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. 

Egy telenovella forgatásán esett el a mexikói sorozatsztár, aki annak idején az Esmeralda megformálásával világhírnévre tett szert - számolt be róla a Bors. Leticia Calderónt állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba. A kollégái nagyon megijedtek, így rögtön mentőt hívtak Leticiához, akire ráparancsoltak, hogy ne mozogjon.

Az esetről így nyilatkozott a ma is dögös színésznő: "Nem tudom pontosan, hogyan történt. Csak arra emlékszem, hogy esés közben kitettem a kezem, hogy tompítsam az ütést, de a fejemet így is sikerült nagyon bevernem, hatalmasat koppant a földön. Félelmetes volt, és nagyon megijedtem, a fülemből ugyanis azonnal ömleni kezdett a vér, és kitört egy fogam is".

Az ijedtsége ellenére Leticia nem szenvedett súlyos sérüléseket, azonban néhány vizsgálatot még elvégeznének rajta az orvosok, így pár napig kórházban kell pihennie.