Nem engedték a Crohn-betegségben szenvedő nőnek, hogy használja a mosdót

Forrás: Thinkstock -
betegség crohn-betegség megalázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmasan megaláztak egy nőt, aki Crohn-betegségben szenved.

A 24 éves Annie Richardsnak egy boltban, vásárlás közben kellett mosdóba mennie. Megkérte az üzlet egyik dolgozóját, hogy hadd használja a vécét, de nem engedte neki.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ekkor a nő kiszaladt a kocsijához, hogy kivegye az azt igazoló kártyáját, hogy Crohn-betegségben szenved, ugyanis az ilyen betegségel küzdőknek lehetőséget kell biztosítani a mosdó használatára. Út közben azonban nem tudta tartani magát, és a nadrágjába székelt.

Megalázva érezte magát, ráadásul borzasztó fájalmai voltak. Könyörgött az eladónak, hadd menjen a mosdóba, de az eladónő csak tovább rendezgette a polcokat, és úgy tett, mintha észre se venné a könyörgő nőt.

Élet sztómazsákkal

Tavasszal egy 23 éves nő, Bethany Townsend fedte fel csábos testét, nem olyan rég pedig egy 33 éves testépítő férfi, Blake Beckford őrjítően szexi testére figyelt fel a világ. Mindketten fiatalok és gyönyörűek. Egyetlen szépségtapasz van csupán a történetben: egy sztómazsák a hasukon, amely a széklet felfogására szolgál. Náluk ugyanis így történik az ürítés. Olvass erről ITT!

Annie annyira sokkolódott az esettől, hogy azóta nem meri elhagyni a házat, nehogy újra előforduljon hasonló eset.

Naponta 30 tablettát szed, hogy elnyomja betegség olyan tüneteit, mint extrém fáradtság és véres széklet. Egy éve beléből is eltávolítottak egy részt. Képtelen szilárd ételt enni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.