Megműtötték az RTL Klub szépséges sztárját

Forrás: RTL Klub -
Horváth Gréta Szelfi (tévéműsor) mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, jó ideje mellnagyobbító műtétre készült az RTL Klub sztárja, Horváth Gréta. Most azt is elmondta, miért döntött így. 

A ma esti Szelfiben Grétát elkísérhetjük mellnagyobbító műtétjére. Az RTLII fiatal anyukája nehéz időszakon van túl, a férjével, Nikosszal nehezen tudják eldönteni, hogyan folytassák. Az új külső talán változást hozhat Gréta énképébe, és boldogabban néz majd a tükörbe.

"Az elkövetkezendő egy hétben anyukámnál leszünk Dunakeszin, és jön a nagyim segíteni" - meséli Gréta. "Utána viszont haza fogok jönni, és itthon fogok lábadozni, akkor viszont Nikoszra leszek nagyon utalva. Milyen fura, hogy arról volt szó, hogy elengedem, most meg muszáj kapaszkodnom belé, mert nélküle ez most nem menne" – tette hozzá.

Forrás: RTL Klub


Gréta arról is mesél este, miért szánta rá magát a plasztikai műtétre. "Nem azért csináltatom meg most a mellem, mert egy társadalmi elvárásnak akarok megfelelni. Nem ez van bennem, hanem hogy ha belenézek a tükörbe, olyan test nézzen vissza rám, amit mindig is szerettem volna."

Forrás: RTL Klub


Gréta boldogan indul a műtőbe. "El sem hiszem, hogy itt állok, és végre beteljesül az álmom. Sokan nem értik, de azok a kismellű nők, akik azzal küzdenek, hogy nem szeretik önmagukat, azok most biztos megértik, és tudják, hogy mit érzek" – fogalmaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.