A nagy fogyás versenyzőjének tragikus halála: "Fontosabb volt számára, hogy egy jót egyen, mint a folyamatos diéta"

halál diéta tüdőembólia A nagy fogyás (reality) verseny Agócs Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy fogyás egykori versenyzője, Agócs Gábor egy hete vesztette életét tüdőembóliában. Unokahúga így emlékszik vissza azokra a napokra. 

Utoljára vasárnap találkoztam vele. Akkor este úgy váltunk el, hogy szerdán ismét találkozunk. Apunak születésnapja volt, és ezt szerettük volna megünnepelni, de sajnos Gábor már nem érte meg” – mondta a Blikknek Vivien.

Hétfő reggel, miután felkelt, még beszéltek vele ismerősök, aztán történhetett meg a baj. Összeesett otthon, és mire rátaláltak, sajnos már halott volt. Nem hívtak hozzá mentőt se, csak a rendőrséget meg az ügyeletet, mert már nem lehetett rajta segíteni. Decemberben már volt trombózisa, de nem vette félvállról, folyamatosan járt kontrollra, és szedte a gyógyszereket is. Tisztában volt azzal, milyen veszélyekkel jár a túlsúlya, hiszen gyerekkora óta küzdött vele. A nagy fogyásban sokat sikerült leadnia, viszont fontosabb volt számára, hogy egy jót egyen, mint a folyamatos diéta – tette hozzá a lány, aki azt is elárulta, nagybátyja igazán élvezte az életet, sőt ez vezérelte a mindennapjaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.