Elképesztő! Nagyon megöregedett a Született feleségek sármos sztárja

Forrás: Northfoto, AFP -
Született feleségek öregedés Mike Delfino James Denton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye mindenki emlékszik még a Született feleségek hihetetlenül szexi karakterére, Mike Delfinóra? Az őt megformáló színész, James Denton felett is eljárt sajnos az idő. 

Nők millióinak szívét dobogtatta meg annak idején a szexi Mike Delfino, aki amellett, hogy mindent megszerelt a háznál, gondoskodó férj és apa is volt. Az őt megformáló színész, James Denton a sorozat által vált az egész világon ismertté. Pár nappal ezelőtt egy, a Hallmark által rendezett partin kapták lencsevégre, mi pedig megdöbbenve vettük tudomásul, hogy bizony felette is eljárt az idő. A sármjából ugyanakkor nem vesztett semmit.

Forrás: Northfoto, AFP
Így csapatta Sarka Kata Hajas László szülinapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-sarka-kata-nagyon-csapatta-hajas-laszlo-szuletesnapjan.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a napokban lett 60 éves Hajas László, sztárfodrász. A születésnapi buliján Sarka Kata is tiszteletét tette.TV + Sztárok--Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillárahttp://www.life.hu/sztarok/20150801-karoly-hercegre-es-kamillara-egy-sas.htmlEgy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. TV + Sztárok--Salma Hayek kitálalt: Elárulta, kit utál a leginkább a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-kitalalt-arrol-kit-utal-a-legjobban-a-sztarvilagbol.htmlA hihetetlenül szexi hollywoodi színésznő még a nevét sem hajlandó kiejteni Donald Trumpnak. TV + Sztárok--Kate Winslet a túlélésért küzdött: Komoly próbatétel volthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-kate-winslet-bear-grylls-musoraban-szerepelt.htmlKét napig a túlélésért küzdött Kate Winslet, aki Bear Grylls társa volt a vadonban. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin nyomja a randit"http://www.life.hu/sztarok/20150728-bulvarrap-benne-kiszel-tunde-gaspar-evelin-vajna-timea-zimany-linda-horvath-eva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a celebvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.