Megvakult az asszony, aki naponta 28 doboz energiaitalt ivott meg

Forrás: Thinkstock -
édesanya doboz vakulás energiaital egészségtelen életmód túlsúly kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosai szerint helytelen életmódja és a napi 7 liter energiaital elfogyasztása miatt veszítette el szeme világát a 3 gyermekes édesanya, Lena Luperi.

6 ezer angol fontot, vagyis körülbelül 2 millió forintnak megfelelő összeget költött évente energiaitalokra Lena Luperi, aki naponta 28 dobozzal ivott meg az egészségesnek cseppet sem nevezhető italból - írja a DailyMail.

Forrás: Thinkstock

A háromgyerekes édesanyja elmondása szerint egész nap csak energiaitalokat ivott, csupán késő este maradt ideje arra, hogy egyen valamit, amely a legtöbbször valamilyen gyorsétel volt. Életmódja miatt 165 kilogrammosra hízott.

Az energiaital nem pótolja az energiát

A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika adjunktusának elmondása szerint az energiaital függőséget okoz, hosszú távú hatása pedig egyelőre ismeretlen - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.
Tedd rendbe a lelked – 5 tipp a megfelelő balanszérthttp://www.life.hu/drlife/20150731-lelek-nyugalom-sport-kiegyensulyozottsag-onbizalom-balansz.htmlMindenki megérdemel legalább öt percet, amikor magával törődhet, kikapcsolhat és kizárhatja a zavaró gondolatokat. A Life.hu öt tippje segít neked, hogy megtaláld a lelki békédet!Dr. LifeThinkstock5+1 ital, amit sosem szabadna innodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-ital-egeszseg-egeszsegtelen.htmlSokukat mindennap fogyasztjuk, mivel a köréjük épülő marketing meggyőz mindannyiunkat arról, hogy mennyire egészségesek. Pedig nem! Íme 5+1 ital, amivel kapcsolatban eddig tévhitben éltél.Ez Zsír!ThinkstockOrszágos kampány indul az energiaitalok túlzott fogyasztása ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150729-orszagos-kampany-indul-az-energiaitalok-tulzott-fogyasztasa-ellen.htmlTöbb hivatal és intézet összefogásával indul országos kampány annak érdekében, hogy az emberek egészségtudatos fogyasztóvá váljanak. Dr. LifeThinkstockÉlet súlyos bőrhibával: „Halálosan jól érzem magam így”http://www.life.hu/drlife/20150731-borhiba-vitiligo-onbizalom-kampany-betegseg.htmlA vitiligo nevű titokzatos bőrbetegség a világon élő emberek csupán 1-2 százalékát érinti, Magyarországon körülbelül 100 ezer ember szenved ettől az állapottól – köztük sok a gyermek. A nemzetközileg összetartó közösségnek már világnapja is van: június 25-e, amely Michael Jackson, az egyik leghíresebb vitiligós halálának a dátuma. Széles Adrienn gyerekkora óta él együtt bőrhibáival. A lány beavatott minket a betegségével járó pozitívumok és negatívumok egyvelegébe, valamint a közelmúltban saját minikampányt is indított azért, hogy sorstársai ne éljenek át akkora kínokat a külsejük miatt, mint ő egykor.Dr. Life--A nyers tej lenne a világ legveszélyesebb itala?http://www.life.hu/drlife/20150703-a-nyers-pasztorizalatlan-tej-a-vilag-legveszelyesebb-itala-az-amerikai-jarvanyugyi-kozpont-szerint.htmlAz Amerikai Járványügyi Központ állítja: a pasztörizálatlan tej fogyasztása nem biztonságos, a hőkezelés pedig nem ront tápértékén és egészségre kedvező hatásain.Dr. Life--Elképesztő! Nagyon megöregedett a Született feleségek sármos sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150801-james-denton-a-szuletett-felesegek-mike-delfinoja-nagyon-megoregedett.htmlUgye mindenki emlékszik még a Született feleségek hihetetlenül szexi karakterére, Mike Delfinóra? Az őt megformáló színész, James Denton felett is eljárt sajnos az idő. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.