Rákban halt meg az asszony, akit orvosai folyamatosan félrediagnosztizáltak

Forrás: Thinkstock -
édesanya kivizsgálás diagnózis diagnosztizálás limfóma orvos specialista Franciaország Nagy-Briannia fájdalom rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudine Tshiela családja szerint többször panaszkodott mellkasi fájdalomra, orvosai azonban mindig hazaküldték azzal, hogy nincsen semmi komolyabb baja. Az 5 gyerekes édesanya múlt hónapban halt meg kezeletlen, kettes stádiumú limfómája miatt

9 alkalommal küldte haza a brit NHS a kivizsgálások után azt az 5 gyerekes édesanyát, akit végül Franciaországban diagnosztizáltak limfómával. Claudine Tshiela 10 hónappal a diagnózis után meghalt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Claudine végül megelégelte a dolgot, és Franciaországba utazott kivizsgálásra. Itt derült ki, hogy 2-es stádiumú limfómája van. A kemoterápiás kezelés már sajnos nem segített Claudine-on, 10 hónappal a diagnózis felállítása után életét veszítette. A család most az angol egészségügyi ellátást nyújtó NHS-t okolja a történtekért.

"Az orvosaink megtettek minden tőlük telhetőt és diagnosztizálták a problémáit.

A 10 legveszélyesebb rákfajta

Félelem és rettegés lesz úrrá az emberen, ha rákkal diagnosztizálják, mivel a rák gyilkos természete miatt a második legtöbb életet követelő halálos betegség. Ha korán is felismerik és a legújabb kezeléseket alkalmazzák, még mindig nem biztos a gyógyulás. A Life.hu cikkét a 10 legveszélyesebb rákfajtáról ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.