Életveszélyben volt Falusi Mariann

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Falusi Mariann Születés gyermekvállalás életveszély szülés Pa-Dö-Dö család Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrég azon morfondírozott, vajon ő miért nem vállalt gyermeket, és arra jött rá, lehet, hogy a születéskor átélt trauma az oka.

Falusi Mariann sosem akart görcsösen gyermeket, ám Joshi Bharatnak azt is elárulta, miből fakadhat, hogy elmaradtak családalapítási tervei – írja a hot!.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Farral születtem, rátekeredett a nyakamra a köldökzsinór, halálfélelemben voltam, amikor megszülettem. Mostanában már sokat beszélnek a születés közbeni traumákról, nálam is elképzelhető, hogy ez hatott rám" – mondta Mariann.

Furcsa szokások a világ körül http://www.life.hu/csalad/20150806-10-dolog-amire-figyelj-ha-uti-celt-valasztasz-helyi-sajatossagok.htmlHa turistaként egy idegen országba látogatsz, érdemes képben lenned néhány helyi szokással és íratlan törvénnyel. Egy óvatlan mozdulat, amely az egyik városban teljesen hétköznapi és megengedett, könnyen lehet, hogy máshol tiltott és súlyos büntetést von maga után.Család--Bear Grylls a legfelelőtlenebb celebszülő?http://www.life.hu/csalad/20150810-bear-grylls-brit-tulelosztar-egy-sziklan-hagyta-10-eves-fiat-gyakorlatozas-kozben.htmlAz RNLI (Királyi Nemzeti Mentőcsónak Intézet) felelőtlenséggel vádolja a britek kedvenc túlélősztárját, aki gyakorlatozás során a Half Tide Rocks sziklákon hagyta 10 éves kisfiát.Család--Bővül a Schobert család - Elképesztően boldogokhttp://www.life.hu/csalad/20150810-schobert-norbert-es-rubint-reka-csaladjaba-uj-csaladtag-erkezett-egy-kiskutya.htmlNagyon úgy tűnik, hogy ismét bővül a Schobert család. Norbi és Réka otthonába ugyanis egy újabb négylábú érkezett. Család--Mila Kunis: "Van otthon fegyverünk"http://www.life.hu/csalad/20150809-mila-kunis-es-ashton-kutcher-fegyvert-tartanak-otthon-hogy-megvedjek-csaladjukat.htmlA színésznő egy brit magazinnak adott interjújában árulta el: fegyvert tartanak otthon, és férje, Ashton Kutcher jól is bánik vele.Család--Babát vár Ben Affleck szeretője?http://www.life.hu/csalad/20150808-ben-affleck-szeretoje-terhes.htmlBármennyire is szerette volna botrányok nélkül megúszni Jennifer Garnertől való válását Ben Affleck, a jelek szerint erre egyre kevesebb az esélye.Család--Csodaszép kismama Janicsák Vecahttp://www.life.hu/csalad/20150807-janicsak-veca-enekesno-nagyon-szep-kismama.htmlAz énekesnő a negyedik hónap vége felé jár: már látszik gömbölyödő pocakja, de az is, hogy igazán megéli a várandóssága minden percét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.