Kardos József futballista autóbalesetet szenvedett

Forrás: MTI/Oláh Tibor -
Újpest Kardos József infarktus autóbaleset futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportolót egy hete életveszélyes állapotban szállították kórházba, mert vezetés közben infarktust kapott.

Kardos József, az Újpest korábbi 33-szoros válogatott futballistája múlt csütörtökön vezetés közben elájult, és autóbalesetet szenvedett – írja a Blikk.

„Reggel arra ébredtem, hogy borzalmasan érzem magam: a mellkasom, a vállam és a hátam is nagyon fájt. Autóba ültem, hogy Tökölről elinduljak Pestre egy orvoshoz. Megyek a kocsival, és egyszer csak se kép, se hang. Arra eszméltem, hogy egy kéz megragadja a vállamat, és megrázza, mintha csak ébreszteni akarna. Azután mentővel vittek a Merényi kórházba. Bekötötték a fejsérülésem, és elengedtek. Ám én újra rosszul lettem. Ezután átvittek a Haller utcai kórház kardiológiai intenzív osztályára, gépekre kötöttek, és alaposan kivizsgáltak” – mesélte a sportoló, aki súlyos infarktusa után már jobban van, és még egy műtét vár rá.

Kardos József (jobbra) Forrás: MTI/Oláh Tibor

„Hétfőre voltam kiírva, de jött egy idős bácsi, aki rosszabb állapotban volt, mint én, őt vitték előbb. Nem tudom, mikor kerülök sorra, ha idegeskedem, akkor sem lesz jobb” – mondta Kardos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.