Rossz minőségű mellimplantátum súlyosbíthatta Harangozó Teri állapotát

Forrás: MTI -
kóma Harangozó Teri mellimplantátum kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehézlégzéssel és mellkasi fájdalommal került kórházba Harangozó Teri. Megműtötték, azóta azonban - legalábbis a sajtóhírek szerint - kómában van. Egy barátnője szerint a rossz minőségű mellimplantátum okozta vagy súlyosbította a rosszulléteket.

"Az első sztárok között volt, akin külföldön még az 1970-es években mellnagyobbító műtétet végeztek. Mindenki tudott róla, csak nem volt téma. Régen nem volt ilyen fejlett a technika és más implantátumokat használtak., veszélyeseket. Nem tudom, hányszor járt orvosnál, változott néhányszor a dekoltázsa, de az utóbbi hónapokban megrepedt az implantátum. Már meg volt a kivétel időpontja, amikor rosszul lett" - mondta a Harangozó Teri egyik barátnője a Borsnak. A lap információi szerint most eltávolították a sérült implantátumot is.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.