Rékasi Károly moziba ment

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész baleset mozi Barátok közt Rékasi Károly
Súlyos motorbalesete után rohamléptekben javul Rékasi Károly. Lassan elhisszük, hogy amikor a Barátok közt forgatásai újra elindulnak, ő újra ott lesz. 

"Ma végre kimozdultam! Moziztam Zsigmond fiammal" - tette közzé hivatalos Facebook-oldalán Rékasi Károly. A színész posztja alatt a rajongói örömüket fejezték ki, hogy a színész már képes elhagyni otthonát és minden jót kívántak neki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez az a szer, amitől mindenki átölelné a világothttp://www.life.hu/drlife/20150806-breaking-bad-zacher-gabor-toxikologus-szerint.htmlÓriási sikert aratott világszerte a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat. De vajon mennyire életszerű a történet? Dr. LifeOrigoRákban halt meg az asszony, akit orvosai folyamatosan félrediagnosztizáltakhttp://www.life.hu/drlife/20150807-rakban-halt-meg-az-asszony-akit-orvosai-folyamatosan-felrediagnosztizaltak.htmlClaudine Tshiela családja szerint többször panaszkodott mellkasi fájdalomra, orvosai azonban mindig hazaküldték azzal, hogy nincsen semmi komolyabb baja. Az 5 gyerekes édesanya múlt hónapban halt meg kezeletlen, kettes stádiumú limfómája miattDr. LifeThinkstock10 tipp, hogy az álomnyaralás ne váljon rémálommáhttp://www.life.hu/drlife/20150805-tippek-nyaralas-remalom-alom-kulfold-belfold.htmlNyár, napsütés, forróság, szabadság: amikor már fél lábbal nyaralsz, egy pillanatra még gondolj át pár hasznos és praktikus dolgot! A Life.hu összegyűjtött tíz tippet ahhoz, hogy biztosítsd magadnak a meghitt, nyugodt pihenést.Dr. LifeThinkstockNyaralási kisokos: az orvosi táska alapkellékeihttp://www.life.hu/drlife/20150804-kisokos-nyaralas-gyogyszer-elsosegely.htmlNem kizárólag a nyaralás alkalmával, de a hétköznapokon is jól jöhet egy mindennel ellátott elsősegélycsomag. Hozzátesszük azonban, hogy az utazáskor csak a legfontosabbakat, illetve mindenből a legkisebbet érdemes magunkkal vinni, hogy semmilyen váratlan baleset ne ronthassa el az önfeledt, nyugodt pihenést. A Life.hu összegyűjtötte, hogy miből is kell(ene) állnia egy szakszerű, praktikus, utazási elsősegélycsomagnak. Dr. LifeThinkstock12 centis féreg költözött egy nő szemhéjábahttp://www.life.hu/drlife/20150806-12-centis-fereg-koltozott-egy-no-szemhejaba.htmlEgy 55 éves indiai nő szemhéjából az orvosok eltávolították a 12 centis férget, miután több vizsgálat után sikerült diagnosztizálni a betegséget.Dr. Life--Kijózanítanak, bekötöznek, rád találnak, ha rosszul vagy! Magas színvonalú egészségügyi ellátás vár a Szigetenhttp://www.life.hu/drlife/20150805-a-szigeten-egeszsegugyi-ellatas-surgossegi-ambulancia-kijozanito-gyogyszertarolas.htmlNem kell lemondanod akkor sem a fesztiválozásról, ha olyan krónikus betegséggel vágsz neki az egyhetes szórakozásnak, mint az allergia, az asztma vagy a cukorbetegség. De akkor sem kell túlzottan aggódni, ha megsérülsz a Szigeten! Kiváló orvoscsapat és önkéntesek segítik, hogy egy váratlan baj után is jól teljenek a Szigeten töltött napjaid. Nyugodtan indulhatsz bulizni!Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.