étkezési zavar halál szívroham túlevés egészség evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samantha Packham egyike azon brit fiataloknak, akit el kellett venni szüleitől, mert azok nem tudták kontroll alatt tartani egészségére ártalmas életmódját.

Samantha Packhamnek kislánykora óta gondja volt a túlzásba vitt evéssel. Szülei hiába próbáltak változtatni lányuk étkezési szokásain, ő nem volt túl együttműködő: zsebpénzéből titokban édességet és rágcsálnivalókat vásárolt, ha pedig diétára fogták, dührohamot kapott.

Forrás: Thinkstock

Elég egészségesen étkezel?

Ellentmondásnak tűnik, mégis igaz, hogy miközben annyian küzdenek a súlyfelesleg és a túlevés ellen, nagyon sokan szenvednek az elégtelen tápanyagbevitel miatt kialakuló tünetektől. De még az egészségesen táplálkozók étrendjében is kevés van időnként bizonyos tápanyagokból. A Life.hu ITT járt utána, mitől lesz kiegyensúlyozott és egészséges egy étrend.
Ne! Fényevéssel akarnak fogyni a kínai nőkhttp://www.life.hu/drlife/20150907-fenyevessel-akarnak-fogyni-a-kinai-nok.htmlHong Kong-i nők kitalálták, hogy a fénnyel való táplálkozás a legjobb fogyókúra. Szerintünk inkább a legveszélyesebb!Dr. LifeOrigoÉlet a kerekesszékben: „A bakancslistámon szerepel egy paralimpia teljesítése”http://www.life.hu/drlife/20150907-kerekesszekben-elve-is-boldog-a-sportolo-paralimpiara-keszul-interju.htmlSchober László számításait egy egészségi probléma húzta keresztbe, azóta kerekesszékben éli mindennapjait. Lacit nemhogy megtörte, sokkal inkább ösztönözte és a mai napig motiválja a kialakult helyzet. A mosolygós férfi nem zárkózik el az élet örömeitől, másokhoz hasonlóan ugyanúgy igénybe veszi a tömegközlekedést, dolgozik és sportol. Interjú. Dr. LifeOrigo12 éve nem fürdött a férfi, aki szerint erre egyáltalán nincs is szükséghttp://www.life.hu/drlife/20150908-dave-whitlock-vegyeszmernok-szerint-nincs-szuksegunk-furdesre.htmlEgy amerikai vegyészmérnök, Dave Whitlock szerint egyáltalán nincs szükségünk fürdésre. Ő maga 12 éve nem is erőltette a dolgot.Dr. Life--Napi egyetlen almát evett, anorexiás lett a lányhttp://www.life.hu/drlife/20150907-napi-egyetlen-almat-evett-anorexias-lett-a-lany.htmlVörös haja miatt állandóan csúfolták az iskolában Jasmine Greent. Étkezési zavara lett, és 38 kilósra fogyott.Dr. LifeThinkstockAlvajárva szenvedett súlyos autóbalesetet egy fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20150907-alvajarva-ult-autojaba-es-szenvedett-sulyos-balesetet-egy-no.htmlKelly Jackson elveszítette egyik lábát és három hétig feküdt kómában, miután alvajárva beült autójába és egy fának ütközött.Dr. LifeThinkstock7 dolog, amivel ne érintkezz a repülőnhttp://www.life.hu/drlife/20150907-7-dolog-amivel-lehetoleg-ne-erintkezz-a-repulon-valo-utazaskor.htmlNem is gondoltad volna, hogy milyen nagy veszélynek vagy kitéve a repülőn? Pedig a legalapvetőbb helyeken, és nem is akármilyen koncentrációban telepednek meg napokra a gonosz baktériumok, mint az E.coli. Tehát, ha nem kívánjuk a repülés utáni napokat hasmenéssel tölteni, érdemes megfontolni a következő hét pontot.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.