Kiderült, mi Berki Krisztián gyenge pontja

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
gyenge Maldív-szigetek stressz tapasz romantika fájdalom gerinc Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb magyar macsó elárulta, számára sem fenékig tejfel az élet, és van, hogy fájdalmakkal küszködve telnek a napjai.

Berki Krisztián kineziológiai tapaszokat kapott, ugyanis gerincfájdalmakkal küzd. Lehet, hogy a sok edzés megviselte a műsorvezető szervezetét, de a stressz és a lelki problémák is okozhatnak gerincbántalmakat. Mivel Krisztián magánélete a Maldív-szigeteken töltött romantikus vakáció óta révbe ért, így valószínűleg a nagy súlyok emelgetése viselte meg a derekát.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Valahol mindenkinek van gyenge pontja. Pandorának például az a fránya doboz volt a gyengéje, szegény trójaiak pedig rossz lóra tettek, de, hogy jön ide az én gerincem" – lamentálgatott Krisztián.

Gyógyítsd a gerincedet speciális jógával!

A szervezet egyik alappillére a gerinc, ezért nagyon fontos figyelni az egészségére. A stressz, a rossz tartás, az egész napos ülőmunka miatt kialakuló elváltozások és a fájdalom megelőzésében segít a jóga egy speciális változata, amiről a Life.hu cikkében olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.