Már az öngyilkosságra gondolt, amikor elhatározta, hogy lefogy

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos fogyás akaraterő életmódváltás öngyilkosság edzésterv reakció lelkesedés személyi edző öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Matthew Gorry hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot: fél év alatt 60 kilót fogyott.Most személyi edzőnek készül a korábban 155 kilós srác.

„Az egészségem a padlón volt: cukorbetegség, májgondok, magas koleszterin. És a hangulatom is. Nem tagadom, megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata is” – kezdte beszámolóját a fiatal fiú, aki már az utcára sem mert kimenni, mert félt az emberek reakciójától.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy napon végül elhatározta magát, hogy teljes életmódváltásba kezd. Saját magának kezdett el főzni, a zsíros ételeket pedig kerülte. Emellett pedig személyi edző segített neki a testreszabott edzésterv kialakításában. A segítségével Matthew minden héten három kilótól szabadult meg.

Persze vele is előfordult, hogy elfáradt, és elvesztette a lelkesedését, de ekkor elővette régi fotóit, hogy azok inspirálják őt. A fiú most azért küzd, hogy ő maga is személyi edző lehessen, és saját magához hasonló embereken segíthessen. Képeket itt találsz róla!

Hullámvasutazunk álmunkban – ezt műveli a testünk alvás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20150915-szerveink-ejjel-is-aktivak-hullamvasutazunk-almunkban.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi történik a belső szerveiddel alvás közben, melyik éber egész éjjel és melyik "ébred" veled együtt? Az, hogy pontosan mi történik velünk reggel és az, hogy mennyire érezzük pihentetőnek az alvásunkat nagyon sok dologtól függ. Dr. Life--Elképesztő kezdeményezés! Fehérneműben pózoltak a sztómazsákos nőkhttp://www.life.hu/drlife/20150915-a-sztomazsak-igenis-szexi-ezt-bizonyitja-egy-csapat-holgy-akik-fehernemuben-sztomazsakjukkal.htmlEgy csapat hölgy arra vállalkozott, hogy sztómazsákkal az oldalukon, fehérneműben vállalják a naptárfotózást.Dr. Life--Törőcsik Mari kórházban fekszik: Szokásos kivizsgálásain vesz részthttp://www.life.hu/drlife/20150915-torocsik-mari-szinmuveszno-korhazban-fekszik-kivizsgalas-miatt.htmlA szokásos évi kivizsgálásai miatt néhány napra kórházba került a kétszeres Kossuth-díjas színésznő.Dr. Life--Kislánya sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyáthttp://www.life.hu/drlife/20150915-kislanya-sirasa-ebresztette-fel-komaban-fekvo-not.htmlNem mindennapi dolog történt egy észak-karolinai kórházban: Shelly Cawley-t újszülött kisbabája ébresztette fel kómájából.Dr. LifeOrigoViccből vett be 35 Viagrát! Ami utána történt, már nem volt vicceshttp://www.life.hu/drlife/20150915-35-viagrat-vett-be-viccbol-egy-ferfi-ami-utan-5-napig-erekcioja-volt.htmlA brit férfi, Daniel Medforth úgy gondolta, hogy nagyon vicces lenne bevenni 35 darab Viagrát egy óra alatt. Nem igazán értjük, hogy miért gondolta így, de a következmények az ő arcáról is letörölték a vigyort.Dr. Life--Sztárok, akik olyan betegségeket éltek túl, amikbe rengetegen belehaltakhttp://www.life.hu/drlife/20150914-lance-armstrong-sharon-osbourne-is-rakban-szenvedett-de-tuleltek.htmlA rák és különböző formái még a sztárokat sem kímélik, míg némelyiküket két fajtája is megtámadta, másikuk az orális élvezeteknek tudja be állapotának eredetét. Mégis szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen mindannyian átvészelték a halálos kórt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.