könnycsatorna orvos Nádai Anikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó nagy megpróbáltatásokon ment ma keresztül: kisfiát orvoshoz kellett vinni, mert eldugult a könnycsatornája.

Nádai Anikó nehéz délelőttön van túl, nagyon megviselték a történtek: kisfiát, Patrikot ugyanis orvoshoz kellett vinni. A csinos anyuka Facebookon osztotta meg rajongóival, mi mindenen ment ma keresztül.

"Nem lehet mindig mosolyogni... Borzalmas délelőttön vagyunk túl. Patriknak kimosták a könnycsatornáját. Ezt megelőzte egy egyórás parkolóhely keresés a kórház körül, és kérdem én: Miért kell az embernek babakocsival megmászni 68 lépcsőfokot a GYEREK(!)szemészeten?" - panaszolta el Facebookon az újdonsült anyuka, Nádai Anikó, aki később megnyugtatta a rajongókat, hogy minden rendben van, kisfia már alszik az ágyában.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Hullámvasutazunk álmunkban – ezt műveli a testünk alvás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20150915-szerveink-ejjel-is-aktivak-hullamvasutazunk-almunkban.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi történik a belső szerveiddel alvás közben, melyik éber egész éjjel, és melyik "ébred" veled együtt? Az, hogy pontosan mi történik velünk reggel, és az, hogy mennyire érezzük pihentetőnek az alvást, nagyon sok dologtól függ. Dr. Life--Erzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20150916-katalin-hercegne-depresszios-lett-erzsebet-kiralyno-miatt.htmlA legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.Dr. Life--Unokaöccse szerint a passzív dohányzás ölte meg Harangozó Terithttp://www.life.hu/drlife/20150915-harangozo-terit-unokaoccse-szerint-a-passziv-dohanyzas-olte-meg.htmlA híres énekesnő augusztus végén került kórházba, majd nem sokkal később elhunyt. A halálának pontos oka még tisztázatlan.Dr. Life--A tudósok rájöttek, hogy miért nem kap mindenki rákot a dohányzástólhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-rendszeresen-dohanyzok-kevesebb-esellyel-esnek-aldozatul-rakos-megbetegedeseknek.htmlVannak olyan emberek, akik több éven keresztül rendszeresen dohányoznak, a halálos kór mégsem támadja meg a szervezetüket. A tudósok most rájöttek, hogy mi állhat ennek a hátterében. Dr. LifeThinkstockKét éven belül megtörténhet az első fejátültetés?http://www.life.hu/drlife/20150914-fejatulteto-mutetre-keszulnek-ket-even-belul-kinaban.htmlMég 2017 decembere előtt megtörténhet az első fejátültetés Kínában, amennyiben az előkészületi kutatások és kísérletek sikeresek lesznek - közölte újságírókkal Zsen Hsziao-ping, aki olasz kollégájával készül az eddig példa nélküli műtétre.Dr. LifeThinkstockÖrdög Nóra pszichológushoz fordult: Élete legnehezebb időszakáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20150912-ordog-nora-pszichologushoz-fordult.htmlA kétgyermekes anyuka, Ördög Nóra rájött, pszichológushoz kell fordulnia problémáival. Nem először mesélt erről.Dr. LifeFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.