A 11 éves Jont egy iskolai projektjéhez kérte fel a fotósnak tanuló Sara Marie Ramsoe. A megindító képek az egész világot bejárták.

Bár a szomszédjában élt, a fotográfusnak tanuló Sara Marie Ramsoe mégis napokon át gyűjtötte a bátorságot azért, hogy megkérdezze Jont és szüleit: dokumentálhatja-e a 11 éves, többszörös fogyatékkal élő kisfiú és családja mindennapjait egy iskolai projektjéhez?

Forrás: Sara Marie Ramsoe

A család belement, így Sara egy héten keresztül fényképezhette Jon különleges életét. A kisfiú szemek nélkül született, és se beszélni, se más módon kommunikálni nem tud, nem érti a szavakat, és nem is tudja megtanulni őket.

Járni nem tud, nem képes használni a testét, így családja egyedül az érintésen és a hangszínen keresztül tudja megértetni magát vele. Sara Marie Ramsoe Jonról készült fotósorozatának többi elemét ide kattintva nézheted meg.

Istennő született? Vagy csak egy fogyatékos kislány?
Minden édesanya egészséges babára vágyik. És a leggyakoribb óhaj, ha megkérdezik, milyen nemű kicsit is szeretnének, hogy mindegy, csak mindene meglegyen. Ám mi történik olyankor, ha a négy végtag helyett a természet csúf tréfája nyomán kétszer annyi karral és lábbal születik a várva várt gyermek? A Life.hu itt járt utána.