Kis híján öngyilkos lett a ritka bőrbetegséggel küzdő lány

bőrbetegség bántás öngyilkos lány öngyilkosság csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mui Thomas a Harlequin ichthyosis nevű rendellenessége miatt lett állandó céltáblája osztálytársai folyamatos zaklatásának. A fiatal lány egy nemrég adott interjújában elmondta: nem sok hiányzott hozzá, hogy véget vessen az életének.

Mui Thomas egy ritka genetikai rendellenessége, az úgynevezett Harlequin itchyosis miatt ugyanazt a mennyiségű bőrt egyetlen éjszaka leforgása alatt elveszíti, amely más embernél két hét alatt hámlik le. A lányról ide kattintva nézhetsz képeket.

Miu a nevelőanyukájával Forrás: Twitter/Rog Thomas

Van-e kiút az iskolai zaklatásból?

A könyörtelen iskolai zaklatás nem válogat áldozatai között: a világ minden tájáról lehet hozni tragédiával végződött példákat. Az öngyilkosság mindenkit megráz – az odáig vezető út azonban annál ritkábban háborítja fel a környezetet. Pedig egyetlen esetnek sem kellett volna tragédiával végződnie. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.