Közösségi oldalán osztotta meg sokkoló történetét Sallie Axl brit valóságshow-sztár és modell, aki a nyáron veszítette el kisbabáját.

Műanyag szatyorban és dobozban adták át halott kisbabáját Sallie Axl valóságshow-sztárnak és glamourmodellnek – írja a Daily Mail a brit híresség Facebook-oldala alapján. A tetoválásairól ismert Axl közösségi oldalán számolt be horrorisztikus élményéről egy manchesteri kórházban, ahová vetélése után szállították.

Forrás: Facebook/Sallie Pryzbek Axl

 Július 17-én a kórház egy dobozban és zacskóval elküldte nekem a halott gyermekemet, akit úgy kezeltek, mintha elvihető kaja lenne.

Annyira undorító volt, hogy csak most először tudok róla beszélni" – kezdte történetét Axl, aki még képet is mellékelt az esethez. A 27 éves sztár a kórházi ellátással sem volt megelégedve: írása szerint nem elég, hogy nem sokkal azelőtt veszítette el kislányát, akinek a Nirvana nevet adta, de kis híján belehalt az intézmény figyelmetlenségébe.

„Nem távolították el belőlem a gyermekemet, és így hagyták, hogy megfertőzzön engem. Bevérzésem lett, és a vérem 40%-át elveszítettem. A vénáim összeomlottak, és a baleseti sebészetre szállítottak.Nem sok volt hátra, és őszintén szólva soha nem éreztem még magam annyira rémültnek.” A Daily Mail felvette a kapcsolat a brit állami egészségügyi minisztériummal (NHS) a történet miatt, de a szervezet egyelőre nem reagált.