Carla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A hatgyerekes édesanya élete teljesen megváltozott a támadás óta.

Egyelőre nem tudni, milyen indíttatásból öntötték le egy southhamptoni nő arcát savval azok a támadók, akik után a brit rendőrség azóta is nyomozást folytat.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Carla Whitlock, akiről itt nézhetsz képet, a Daily Mailnek adott interjújában elmondta: épp egy étterem előtt volt párjával, amikor két ismeretlen tettes az arcára, a nyakára és a karjára zúdította a maró hatású folyadékot. A hatgyerekes édesanyának nem csupán a bőrét égette le a húsáig a sav, az orvosok ugyanis jelenleg jobb szemének világáért küzdenek. Most arra koncentrálok, hogy visszanyerjem a látásomat, és egy kicsit helyrehozzák az arcomat. Ebben a pillanatban most csak erre bírok gondolni– mondta el a lapnak a 37 éves asszony, aki körülbelül egy hete szenvedte el a horrorisztikus támadást. A rendőrség két férfit gyanúsít, őket továbbra is körözés alatt tartják.

Savfürdő az engedetlen, bűnös asszonyoknak

Változott a nők elleni erőszak módszere - sósavval tanítják móresre az engedetlen, bűnös asszonyokat. A Life.hu a Föld számos pontján fellelhető borzalmas jelenséget járta körül.