Kiderült Horváth Éva tartós karcsúságának titka!

Forrás: redlemon -
diéta Mérleg karcsúság Horváth Éva napidoktor fitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-műsorvezető alakja még mindig kifogástalan. Horváth Éva most felfedte titkát, hogy miként tudja megőrizni csinos alakját!

Sok hírességgel ellentétben Horváth Éva nem divatos – vagy éppen hóbortos – diétákkal marad karcsú. Ő ugyanis szeret enni! „Számomra a vacsora nagyon fontos dolog, sosem fekszem le éhgyomorra. Legtöbbször ebédet is főzök, de ha valamiért nincs rá időm, mert egész nap rohangálok, akkor is igyekszem egészségesen táplálkozni. Mivel életem 90%-át az autómban töltöm, hiszen folyamatosan jövök-megyek, fontos, hogy mindig legyen nálam valamilyen étel. Bevallom, irigylem azokat, akik a dolgos mindennapok során is kényelmesen le tudnak ülni ebédelni, ez nekem sosem jön össze.”

Forrás: redlemon

Hogy Éva miért kapott rá az édességekre a diétája és milyen praktikát vet még be csinos teste érdekében, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.