Soha ne add fel! A kolosztómiás zacskó egy testépítő versenyzőnek se ciki

Forrás: Instagram / Zoey Wright -
kolosztómia betegség testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több Chron-betegről hallunk, akik bátran vállalják a kolosztómiás zacskót és megmutatják: igenis, ezzel együtt lehet élni! És minőségi életet!  

Ezúttal a cornwalli Zoey Wright mutat nekünk példát kitartásból, bátorságból. Zoey-nál két évvel ezelőtt diagnosztizálták a colitis ulcerosa nevű bélbetegséget, amelyet a diagnózis felállítása után rövid idővel meg is kellett műteni. Az operáció során a vastagbél egy részét kivágták, és a vékonybelet kivezették a hasfalhoz. "Csak sírtam, alig bírtam járni, és volt idő, amikor olyan gyenge voltam, hogy csak feküdtem az ágyban" - nyilatkozta a lány, aki később úgy döntött, nem adja fel, és megmutatja, a kolosztómiás zacskóval a hasán is teljesértékű életet tud élni.

Forrás: Instagram / Zoey Wright

Edzeni kezdett, amiben nemcsak örömét lelte, de a teste is teljesen átalakult és azóta már élete első testépítő versenyére készül. "Semmi sem állíthat meg. A testépítés segített túlélni a nehezebb napokat és ez a jövőben sem fog megváltozni" - nyilatkozta a Daily Mailnek a lány.

Forrás: Instagram / Zoey Wright

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.