Újabb savtámadás történt, ezúttal Angliában. Egy fiatal nő a barátjával sétálgatott az utcán, amikor két férfi minden előzmény nélkül leöntötte az arcát savval. 

A 37 éves Carla Whitlock a szerelmével gyalogolt éppen Southampton egyik városában. Egy szórakozóhely mellé értek, ahol két férfi rájuk támadt, majd megtámadták őket. A nő arcára került a legtöbb a maró anyagból, aki rögtön sokkos állapotba került. A pub dolgozói azonnal a segítségére siettek, azonban a látványtól teljesen ledöbbentek. - írja a BBC.  

Forrás: Thinkstock

"Olyan volt az arca, mintha megolvadt volna a bőre. Ott feküdt a földön, a barátja karjában, aki szintén alig bírt megszólalni a sokktól. Nagyon ijesztő volt." - mondta a bár egyik alkalmazottja. A támadás során a hely egyik biztonsági őre is megsebesült, akinek a kabátjára jutott a savból. A szerencsétlenül járt nőt kórházba szállították, és ott kiderült, hogy a lábain, és a felsőtestén szenvedett sebeken kívül, még meg is vakult. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket, és valószínű, hogy valaki így akart rajta bosszút állni.