Kozso: "A műtét után nem tudtam beszélni, nem tudtam járni"

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
műtét agyműtét agyvérzés Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz időszakon van túl a népszerű énekes, aki egy agyvérzésen, két életmentő műtéten és egy autóbaleseten túl mesélt a Frizbiben arról, mit élt meg, mire a gyógyulás útjára léphetett. 

Még az alapszavakat is újra kellett tanulnia az Ámokfutók frontemberének, akit az utóbbi időben nagyon megtépázott a sors. Agyvérzésen, két életmentő műtéten is átesett, és ha ez még nem lenne elég, autóbalesetet is szenvedett.

Forrás: Facebook/ Ámokfutók

"A műtét után nem tudtam beszélni, nem tudtam járni. Hetek múlva egyszer csak felálltam, és el kellett volna dőlnöm, de mentem, léptem" – mondta a műsor felvételén Kozso, akinek a személyisége is teljesen megváltozott a műtétet követően, legalábbis ezt állítja szerelme, Keira.

"Teljesen megváltozott, más lett a személyisége. Nagyon ragaszkodik a kis dolgaihoz, olyasmik foglalkoztatják, amelyek korábban nem, és nagyon gyakran sír, még a fellépéseken is" – mondta a lány.

Betegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Döbbenetes! Repesszel a fejében jött világra egy szír kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20150920-repesszel-a-fejeben-jott-vilagra-a-szir-kisfiu-akit-megoperaltak.htmlCsászármetszéssel hozták világra azt a kisbabát, akinek anyja egy rakétatámadás során sebesült meg. A baba fejébe is beékelődött egy repeszdarab.Dr. LifeThinkstockSokkoló! Elveszítheti hangját Lee Ryan, a Blue énekesehttp://www.life.hu/drlife/20150810-a-blue-egyuttes-egykori-enekese-lee-ryan-elveszitheti-a-hangjat-egy-ciszta-miatt.htmlSúlyos következményekkel járhat, ha nem műtik meg az ismert énekest, a Blue együttes tagját, Lee Ryant, akinek egy ciszta van a torkában. Dr. Life--Így teltek Czeizel Endre utolsó napjai - A szívfacsaró részletekről unokája mesélthttp://www.life.hu/drlife/20150811-czeizel-endre-genetikus-megbekelt-a-halallal-es-bekeben-halt-meg.htmlEgy ideje már megbékélt a halállal, és békében, szerettei körében hunyt el Czeizel Endre orvos-genetikus, akinek utolsó napjairól legidősebb unokája beszélt. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu60 évig hordta magzatát a nő - Azt hitték az orvosok, rákoshttp://www.life.hu/drlife/20150806-60-evig-volt-a-no-testeben-a-magzat-melyrol-azt-hittek-az-orvosok-daganat.htmlHatvan évig volt a nő testében a magzat, amire az orvosok azt hitték, daganat. A most 91 éves Estela Meléndez úgy hitte, sosem eshet teherbe. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.