A helyes világbajnok vízilabdázó, Decker Ádám keményen edz, versenyekre készül, fiatal sporttehetségeket mentorál, második diplomáját csinálja, júliusban pedig apuka lett. Ilyen aktív életmód mellett „kétméteres” immunrendszere bizony támogatásra szorul. Most megosztja velünk, hogyan tartja magát formában.

Decker Ádám, az Orvosegyetem SC vízilabdázója folyamatosan „csúcsra járatja” magát. Jövőre olimpia, előtte pedig Európa-bajnokság, így a meghűlést és az influenzát még hírből sem ismerheti. Bizonyára nem véletlenül tölti be a csapatban a védő posztot, ugyanis a védelemnek a civil életében is nagyon fontos szerep jut. Ádám ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja egészségét és mindig a lehető legjobb formában legyen. Felesége az ő jó tündére, aki gondoskodik arról, hogy mindig egészséges ételek kerüljenek az asztalra, mindketten nagyon odafigyelnek arra, hogy minőségi tápanyagokat vigyenek be szervezetükbe.

Forrás: BioTechUSA

„Habár rengeteg zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz az étrendem, tisztában vagyok azzal, hogy ezek vitamintartalma már nem ugyanaz, mint 10-20 évvel ezelőtt, így szükségem van rendszeres és minőségi táplálék-kiegészítésre”– mondja Ádám.

Hogy pontosan miket fogyaszt a sportoló egészségének és fittségének megőrzése érdekében, a Napidoktor.hu cikkéből kiderül.