Rémhírek terjednek Schumacherről

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
rémhír Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagyona majdnem nulla, ám az állapota javult címmel hozott le egy írást az egyik ausztrál napilap Schumacherről. 

Az christiantoday.com-ra hívtakozva írják, hogy hetente 154 ezer dollárba (42 millió forint) kerül az egykori világbajnok kezelése és hogy felröppent a hír, hogy az elszegényedés fenyegeti a családot.

Schumacher a Genfi-tónál lévő kúriában lábadozik 15 szakorvos segítségével. A lap információi szerint a kezelés összköltsége eddig nagyjából 15 millió dollárt, vagyis közel 4 milliárd forintot tett ki. A lap arról is értesült, hogy egy magánrepülőt és egy apartmant is eladtak Schumacherék, összesen 25 millió dollárért (6 és fél milliárd forint), hogy fedezzék az eddigi költségeket.

A lap azonban ahogy feldobja, úgy cáfolja is a rémhírt, ugyanis a sportoló összvagyonát 800 millió dollárra (217 milliárd forintra) becsülik, így nem valószínű, hogy valaha is komoly pénzügyi problémáik lesznek.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.