Horror! Véletlenül összeragasztotta a nővér egy 6 éves kisfiú szemét

Forrás: Thinkstock -
játszótér Vakság kisfiú nővér szemhéj kórház fejsérülés szem ragasztó ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clayton Cross fejsérülése miatt érkezett az angliai Blayton kórházba, ahonnan az ápoló figyelmetlensége miatt részleges vaksággal távozott.

Clayton Cross elesett iskolája játszóterén, amelynek következtében szétnyílt a feje. A 6 éves kisfiút azonnal a sürgősségire szállították, ahol egy kezdő nővér vette kezei alá a gyermeket, aki ragasztóval igyekezett bezárni a sebet.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

„Amikor belefolyt a szemébe a ragasztó, sikítani kezdett, hogy fáj neki. Csípte a szemét, és nagyon megijedt.

Kórházi kezelésen a dalai láma: Orvosai pihenésre intik!http://www.life.hu/drlife/20150929-korhazi-kezelesen-a-dalai-lama-az-orvosai-pihenesre-intik-a-tibeti-vallasi-vezetot.htmlA minnesotai Mayo klinikán vizsgálják ki a dalai lámát, aki amerikai orvosok tanácsára több októberi programját is lemondta egészségügyi okokból. Dr. Life--Súlyos az állapota Gyurta Dani edzőjének - Még vasárnap este hazaszállítjákhttp://www.life.hu/drlife/20150809-javult-de-meg-mindig-sulyos-az-allapota-szeles-sandornak-gyurta-dani-edzojenek.htmlMég mindig súlyos az állapota Széles Sándor edzőnek, akit ma kellett kórházba szállítani Kazanyban. Dr. Life--Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--Sági Szilárdot keményen edzik gyermekeihttp://www.life.hu/drlife/20150819-sagi-szilard-ikrek-baba-gyerekneveles-napi.htmlSági Szilárd és párja nem túl kipihentek mostanában. Hét hónapos ikreik keményen megdolgoztatják őket, de a szülők ezt nem bánják, hiszen nagyon sokat küzdöttek a babákért.Dr. Life--Hazaengedték a kórházból a legendás focistát, Kardos Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20150921-kardos-jozsef-focistat-infarktusa-utan-hazaengedtek-a-korhazbol.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, az Újpest egykori futballistája augusztus elején a volán mögött kapott infarkust, majd autóbalesetet szenvedett.Dr. Life--Hazaszállították Kazanyból Gyurta Dániel edzőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150810-hazaszallitottak-gyurta-daniel-edzojet-szeles-sandort-aki-kazanyban-kerult-korhazba.htmlVasárnap este Budapestre szállították Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort, akit a kazanyi vizes világbajnokság alatt kellett kórházba vinni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.