Minden idők legtöbbet plasztikázott sztárjai: öten, akik nem sajnálták maguktól a sebészkést

műtét plasztika Courtney Love Melanie Griffith Joan Rivers Axl Rose sztár Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépek, sikeresek, fiatalok... voltak egykor. Ők azonban meg akarják állítani vagy éppen vissza akarják forgatni az idő kerekét, hogy a korukkal járó ráncok távolról se látszódhassanak. Egyesek - talán a média hatására - "kissé" túlzásba vitték mindezt, ők öten mindenképp!

Joan Rivers

soha nem volt szégyenlős, ha plasztikai műtétről esett szó. Egyszer viccesen azt nyilatkozta, hogy bármeddig elálló, szinte műanyag testét akár kulacsként is használhatná egy cég. A tavaly 81 éves korában elhunyt színésznőn állítólag

739(!) beavatkozást

hajtottak végre élete során. Eszerint idősebb korára szinte nem volt már olyan pont a testén, ahol ne érte volna őt szike vagy tű.

Forrás: www.vickielester.com, Northfoto

Melanie Griffith

is gazdagítja azok táborát, akik idősebb korukra többször látogatták meg a plasztikai sebészüket, mint a kozmetikusukat. Szakértők szerint az 58 éves színésznő szájformájának átalakulása, a felső szemhéjának megemelkedése és a botoxra utaló kinézet nem lehet véletlen nála. Melanie nehezen kezeli az ellene szóló áskálódásokat, de kétségkívül már látványosan elvesztette egykori kislányos bájosságát, amivel a férfiakat az ujjai köré csavarta.

Forrás: AFP, Northfoto

A hírességeket sem kíméli az idő

Hat sztár, akiknek élete valamikor mesébe illő volt, irigyelték, bálványozták és elismerték őket. Az egykori hírességek csillaga ma már sokkal halványabban ragyog, mint fénykorukban: ez a tény nemcsak egészségükre, de külsejükre is láthatóan rányomja a bélyegét.


Sharon Osbourne

maga ismerte el a sajtóban, hogy már túl messzire ment a plasztikai sebészet terén. Ozzy Osbourne 63 éves felesége nemcsak mellimplantátumokkal gazdagította a testét, de arc- és lábplasztikát is végeztek rajta. Amikor egy tévés műsorban megkérdezték tőle, hogy mi eredeti rajta, ezt válaszolta: „Nincs egyetlen olyan porcikám sem, amit ne szabattam vagy alakíttattam volna át magamon.” Ejha!

Forrás: AFP, Northfoto

Courtney Love

elismerte, hogy némileg változtatott külsején fiatalabb énjéhez képest, ő is a népszerű szépészeti eljárásokat favorizálta: ajka, orra és melle sem úszta meg beavatkozások nélkül. Curt Cobain 51 éves özvegyének a mellei elég csáléra sikerültek, és barátai szerint sosem kellett őt vasvillával kergetni a műtőasztalra. Önéletrajzában erre a témára is részletesen kitért, állítólag Goldie Hawn javasolta neki, hogy 49 éves korában varrassa fel az arcát, mondván, akkor ismét 35 évesnek fog kinézni. Courtney hallgatott rá, a végeredménnyel kapcsolatban viszont nem foglalnánk állást.

Forrás: AFP, Northfoto

Axl Rose

az 53. évében jár, és az elmúlt években rendszeresen szúratta magát tűvel – plasztikai céllal. A Guns N’ Roses fénykorában még nem foglalkozott ilyen szinten a külsejével, mivel akkor jobban lekötötte őt a bulizás és a velejárók. Az elmúlt pár évben azonban mintha korához képest jóval fiatalabban festene: bőrének nem lehet ismeretlen a botox, az orra szintén átformálódott, de még egy ráncfelvarrásra is tippelünk a képeit elnézegetve. Az 1990-es évek ikonja már nem igazán hasonlít egykori önmagára.

Forrás: Facebook/Guns 'n' Roses

Tudtad? Országoktól függ, hogyan formáznak a plasztikai sebészek

A keblek esztétikuma nem nemzetközi sztenderdektől függ, hanem igencsak jellemző az adott országra – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint az Egyesült Államokban és Brazíliában a nagy bimbóudvar a divat, a franciák a kisebb mellekre voksolnak, az indiaiak pedig a teltebb formákra. A cikket ITT olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.