A brit Kellie Taylor azt hitte, hogy a szerencsenapjára ébredt, amikor megtalálta az olcsó lézeres fogfehérítésről szóló hirdetést. A kezelés után két héttel azonban minden foga kihullott. 

A 43 éves asszony fogsorát szó szerint elolvasztotta a kezelés, amiért 65 fontot, vagyis megközelítőleg 28 ezer forintot fizetett. A csalók üzlete azóta bezárt ugyan, de a nő élete pokollá vált - írja a Daily Star

Forrás: Thinkstock

"Láttam egy ajánlatot a neten egy olcsó fogfehérítésről, ami elsőre nagyon csábítónak tűnt. Elmentem hozzájuk, nem gondoltam volna, hogy bármi rossz sülhet ki ebből. Egyszerűen hiú voltam, és ezért akartam a kezelést. Most félve merek kimenni az utcára. A kezelés borzasztóan fájt, és már akkor tudtam, hogy baj van. Kiderült, hogy peroxiddal kezeltek, ami szétmarta a fogzománcomat. Két hétig fájdalomcsillapítókon éltem, aztán elmentem a fogorvoshoz, aki elmondta, hogy nincs más választásom: meg kell szabadulni az összes fogamtól. Szörnyű volt" - mesélte a brit lapnak Taylor.

Az érintett kozmetikust, Natalie Kowalczykt 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, valamint 105 ezer forintnak megfelelő kártérítést kell kifizetnie az asszonynak.