Kiderült! 12 agyi infarktust kapott a prostikkal mulató Lamar Odom

Forrás: AFP/Joe Robbins -
Lamar Odom drog prostituált stroke alkohol infarktus túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrisebb vizsgálatok szerint, melyeket az orvosok Lamar Odom agyán végeztek, kiderült: a kosárlabdázó 12 stroke-ot kapott. 

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a kórházban fekvő kosárlabdázóról, akire néhány nappal ezelőtt találtak rá eszméletlenül egy átdorbézolt szex- és drogparti után egy bordélyházban.

Forrás: AFP/Joe Robbins

Az orvoscsapat ugyanis, amely a kosarast kezeli, megállapította: Lamar Odom 12 agyi infarktust szenvedett, ennek ellére azonban a TMZ információi szerint még mindig van esélye rá, hogy ha felébred, újra járjon és beszéljen. Ha azonban a vesebetegsége súlyosbodhat, szervátültetésre is szüksége lehet.

Friss! További rehabilitációra szorul Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151024-rekasi-karolyt-a-honvedkorhaz-rehabilitacios-osztalyan-kezelik-tovabb.htmlMég mindig nem gyógyult meg teljesen Rékasi Károly, aki néhány hónappal ezelőtt történt motorbalesetét követően most is rehabilitációra szorul. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgyedülálló! Megjelentek az első élethű mellprotézisek rákos betegeknekhttp://www.life.hu/drlife/20151022-elethu-mellprotezist-keszit-mellrakos-noknek-lesley-sanderson.htmlMellbimbó, anyajegy, mi több, tetoválás és piercingek - Lesley Sanderson a legapróbb részletekig kidolgozza az általa megálmodott mellprotéziseket. Dr. LifeOrigoElképesztő vitát szított Gwyneth Paltrow! Félrevezette olvasóit a mellrákról!http://www.life.hu/drlife/20151022-gwyneth-paltrow-szineszno-felrevezeto-cikket-jelentetett-meg-a-mellrakrol.htmlA színésznő Goop nevű életmód blogjában Dr. Habib Sadeghi írt hosszú bejegyzést arról, hogyan függ össze a melltartó viselése és a mellrák kockázata. Dr. Life--Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. Life--Minden idők legtöbbet plasztikázott sztárjai: öten, akik nem sajnálták maguktól a sebészkésthttp://www.life.hu/drlife/20151020-axl-rose-courtney-love-melanie-griffith-mar-nem-hasonlit-onmagara-plasztikremek-lettek.htmlSzépek, sikeresek, fiatalok... voltak egykor. Ők azonban meg akarják állítani vagy éppen vissza akarják forgatni az idő kerekét, hogy a korukkal járó ráncok távolról se látszódhassanak. Egyesek - talán a média hatására - "kissé" túlzásba vitték mindezt, ők öten mindenképp! Dr. Life--Hány anyajegy van a jobb karodon? - Ez jelzi, hajlamos vagy-e a bőrrákrahttp://www.life.hu/drlife/20151022-a-jobb-karon-levo-anyajegyek-szamabol-kovetkeztetni-lehet-a-melanoma-kockazatanak-mertekere.htmlA jobb karon lévő anyajegyek számából következtetni lehet a bőrrák és annak legsúlyosabb típusa, a melanoma kockázatának mértékére - derült ki egy brit tanulmányból. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.