Mi történik, ha nem iszol alkoholt egy hónapig?

Forrás: Thinkstock -
ivás alkohol test hónap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem tudod képzelni, mennyi pozitív hatása van a szervezetedre annak, ha egy hónapra dobod hűséges társadat, a bort (és minden más alkoholt is).

Már az is elég, ha egy hónapra teljesen megvonod az alkoholt - csodát fog művelni a testeddel! Nem, egyetlen deci fröccsöcske sem fér bele péntek este a csajokkal. A University College London kutatói megállapították, hogy nem csak a vérnyomásod áll helyre, hanem a koleszterinszinted is, és fogyni is fogsz.

Forrás: Thinkstock

100 kísérleti alanyból kivétel nélkül mindenki arról számolt be egy hónap után, hogy sokkal jobban érezi magát, miután letette az alkoholt. Orvosilag bizonyíthatóan jobbak voltak az olyan egészségügyi számaik is, mint a koleszterinszint illetve a vérnyomás. A cukorbetegség kialakulásának esélye is 28 százalékkal csökkent, és jobban tudtak aludni is.

Főszerepben a férfi termékenység: egy másik alsónadrág és a meztelenkedés segíthetihttp://www.life.hu/drlife/20151022-kutatasok-alapjan-novelheto-a-pasik-potenciaja-ket-egyszeru-dologgal-boxeralso-meztelenul-alvas.htmlKisbabát szeretnétek a pároddal, de régóta eredménytelenül próbálkoztok? Jó hírrel szolgálnak az amerikai kutatók! Kutatásuk eredménye szerint a laza fehérnemű és a szabadabb pihenés akár negyedével is csökkenti a spermiumok károsodásának veszélyét. Dr. LifeThinkstockGörcsöl a hasad? Ez az öt ok állhat a hátterében! http://www.life.hu/drlife/20151022-gorcsolo-has-ezek-lehetnek-az-okai-ibs-nogyogyaszati-gondok.htmlKellemetlen helyzet, ha az ágyból sem tudsz felkelni, és csak magzatpózban fekve tudod átvészelni a görcsölő hasfájást. Képtelen vagy dolgozni, aludni, létezni. Vajon mi állhat egy ilyen helyzet hátterében? Dr. LifeThinkstock"Itt a k**** figyelemfelkeltő fotótok!" - Sokkoló képeket tett közzé a mellrákkal kezelt nőhttp://www.life.hu/drlife/20151026-sokkolo-kepeket-tett-kozze-a-mellrakkal-kezelt-no.htmlJenn Alter túlélte a mellrákot, de küzdelme nem volt könnyű. A 36 éves nő sokkoló fotókat tett közzé Tumblr blogján, bemutatva, mennyire fájt neki a 35 napos sugárkezelés. Dr. LifeThinkstockFriss! További rehabilitációra szorul Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151024-rekasi-karolyt-a-honvedkorhaz-rehabilitacios-osztalyan-kezelik-tovabb.htmlMég mindig nem gyógyult meg teljesen Rékasi Károly, aki néhány hónappal ezelőtt történt motorbalesetét követően most is rehabilitációra szorul. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgyedülálló! Megjelentek az első élethű mellprotézisek rákos betegeknekhttp://www.life.hu/drlife/20151022-elethu-mellprotezist-keszit-mellrakos-noknek-lesley-sanderson.htmlMellbimbó, anyajegy, mi több, tetoválás és piercingek - Lesley Sanderson a legapróbb részletekig kidolgozza az általa megálmodott mellprotéziseket. Dr. LifeOrigoÍgy éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.