Interneten árulja a veséjét egy kétgyermekes édesanya

édesanya vese gyermek internet fogyatékkal élők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi nő nem mindennapi ötletre szánta el magát, hogy segítsen a két beteg kisfián. Az interneten árulja az egyik veséjét, pedig tudja, hogy ezzel bűncselekményt követ el. 

A befolyt pénzösszegből autót venne, mellyel a fogyatékkal élő gyermekeit szállítaná. Az egyik kisfiú születésekor oxigénhiányos állapotba került, ezért vált testi és értelmi fogyatékossá. A nagyobbik gyerek pedig az édesanya állítása szerint egy védőoltás miatt vált autistává. Ágnes az Aktívban nyilatkozott a tervéről.

"Sok kritikát, és támadást kaptam, hogy nem vagyok normális. Én ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy ők fordított esetben nem tennék meg ugyanezt a gyermekeikért? A legnagyobb vágyam persze az, hogy mindketten meggyógyuljanak. Már jelentkezett egy hölgy az interneten, és nem külföldi, hanem egy magyar gyerek gyógyulásában segítene" - mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.