Az intenzív osztályon ápolják Fásy Ádámot

Forrás: Tv2 -
műtét Fásy Ádám komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerű beavatkozásnak indult, de komoly riadalom lett a 63 éves Fásy Ádám sérvműtétjének a vége, ugyanis az amúgy jól sikerült operáció után súlyos komplikációk adódtak. Először a vérnyomása szaladt fel, majd fulladni kezdett, és oxigént adtak neki.

Úgy tudni, a műsorvezető állapota már stabil, bár az intenzíven ápolják. Jó színben van, de erős fájdalmai vannak. "Nyár elején kezdődött az egész, a sérvem többször kitüremkedett, és ez borzasztó fájdalommal járt" – nyilatkozta a betegágyán fekvő Fásy a Blikknek.

Forrás: Tv2

"Többször lejegeltem, és visszaraktam magamnak, de aztán éreztem, hogy ezzel nem szabad tovább várni, így eljöttem Pór Ferenc sebész barátomhoz. Kiderült, hogy nem csak a sérv a gond, más baj is van; a hasfalam elvékonyodott. Még tele vagyok csövekkel, de már felkeltem, és mászkáltam egy kicsit" – mondta Fásy. "Másfél-két hónapig tarthat a felépülés, és komoly fájdalmakkal jár a dolog, hiszen ez nem egyszerű műtét. Ha a sérv kizáródik, hat órán belül műteni kell."

"Biztos sokan megkérdezik majd, miért jöttem plasztikai sebészhez, hát a válasz, hogy ezért" – tette hozzá Fásy. "Még fiatal vagyok, szeretnék fürdőnadrágban sétálni a strandon, és nem akarom, hogy tele legyek vágásokkal."

Fásyt várhatóan a hét végén kiengedik a kórházból, de a hasszorítót még hat hétig hordania kell. Egyelőre úgy tűnik, a komplikációkon túl van, de az orvosa és az ápolói továbbra is gondos megfigyelés alatt tartják.

Amikor a vágy mindent felülír: a szex még az evésnél is fontosabb a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20151029-kutatasok-alapjan-a-ferfiak-ket-extra-agysejt-miatt-kivanjak-allandoan-a-szexet.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az esze: kukacokon végzett kísérletek bizonyították, hogy a hímeknek kettővel több agysejtje van, amely a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. Dr. LifeThinkstockIlyen egy nővér élete: „Imádkoztam, hogy ma senki ne haljon meg a karjaim között” http://www.life.hu/drlife/20151028-novernek-lenni-kemeny-dolog-egy-bennfentes-elmeseli-szemelyes-elmenyeit-tortenet.htmlBrie Gowen kemény szakmát választott magának: amellett, hogy anya, nővérként dolgozik egy kórházban. Őszintén leírta véleményét erről az embert próbáló munkáról, amely sok szakmabeli ember kiégését is okozza hosszú távon – ő mégis folyamatosan talál benne örömforrásokat. Dr. LifeThinkstockCigi? Szoli? Ivóvíz? Ezek a legrákkeldőbb dolgok a WHO szerinthttp://www.life.hu/drlife/20151029-116-rakkelto-dolog-elelmiszerek.htmlA WHO kiadott egy listát 116 olyan vegyületről, amelyeket nem érdemes sem megenni, sem belélegezni, ugyanis nagyon rákkeltőek. Dr. Life--Interneten árulja a veséjét egy kétgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20151029-eladna-vesejet-egy-edesanya-hogy-segitsen-a-gyermekein-megdobbento-tortenet.htmlA pécsi nő nem mindennapi ötletre szánta el magát, hogy segítsen a két beteg kisfián. Az interneten árulja az egyik veséjét, pedig tudja, hogy ezzel bűncselekményt követ el. Dr. LifeOrigoJavult az anorexiás Rachael Farrokh színésznő állapotahttp://www.life.hu/drlife/20151029-rachael-farrokh-anorexias-szineszno-allapota-javult.htmlAz annak idején mindössze 18 kilós Rachael videóban kért segítséget, hogy kigyógyulhasson súlyos anorexiájából. Dr. LifeOrigoMegdöbbentő! Király L. Norbi feltöltette az ajkaithttp://www.life.hu/drlife/20151029-kiraly-l-norbi-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-feltotette-az-ajkait.htmlElőször azt hittük, az énekes megirigyelte a playmate-ek kacsacsőrajkait, de kiderült: ennél nyomósabb oka volt a plasztikáztatásra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.