Egyszerű beavatkozásnak indult, de komoly riadalom lett a 63 éves Fásy Ádám sérvműtétjének a vége, ugyanis az amúgy jól sikerült operáció után súlyos komplikációk adódtak. Először a vérnyomása szaladt fel, majd fulladni kezdett, és oxigént adtak neki.

Úgy tudni, a műsorvezető állapota már stabil, bár az intenzíven ápolják. Jó színben van, de erős fájdalmai vannak. "Nyár elején kezdődött az egész, a sérvem többször kitüremkedett, és ez borzasztó fájdalommal járt" – nyilatkozta a betegágyán fekvő Fásy a Blikknek.

Forrás: Tv2

"Többször lejegeltem, és visszaraktam magamnak, de aztán éreztem, hogy ezzel nem szabad tovább várni, így eljöttem Pór Ferenc sebész barátomhoz. Kiderült, hogy nem csak a sérv a gond, más baj is van; a hasfalam elvékonyodott. Még tele vagyok csövekkel, de már felkeltem, és mászkáltam egy kicsit" – mondta Fásy. "Másfél-két hónapig tarthat a felépülés, és komoly fájdalmakkal jár a dolog, hiszen ez nem egyszerű műtét. Ha a sérv kizáródik, hat órán belül műteni kell." 

"Biztos sokan megkérdezik majd, miért jöttem plasztikai sebészhez, hát a válasz, hogy ezért" – tette hozzá Fásy. "Még fiatal vagyok, szeretnék fürdőnadrágban sétálni a strandon, és nem akarom, hogy tele legyek vágásokkal."

Fásyt várhatóan a hét végén kiengedik a kórházból, de a hasszorítót még hat hétig hordania kell. Egyelőre úgy tűnik, a komplikációkon túl van, de az orvosa és az ápolói továbbra is gondos megfigyelés alatt tartják.