Gyereket szeretne a ritka genetikai betegségben szenvedő Rachel

Forrás: Facebook/Rachel Winnard -
csont kisbaba orvos egészségi állapot gyerekvállalás szobor genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Rachel Winnard még azelőtt szeretne kisbabát, hogy teste teljesen megadja magát kegyetlen csontbetegségének, amelynek következtében hamarosan egy élő szoborrá fog változni.

Rachel Winnardnál 12 évesen diagnosztizálták a Fibrodysplasia Ossificans Progressivával (röviden: FOB). A FOB egy ritka genetikai betegség, amelynek lényege, hogy a csont körüli szövetek, inak és izmok elkezdenek megmerevedni, így a test idővel egy merev szoborrá változik.

Forrás: Facebook/Rachel Winnard

Rettenetes betegség: szoborrá változó emberek

Kevés rettenetesebb betegség létezhet, mint a FOP, melynél az idő előrehaladtával élő szoborrá válnak a betegek. Ashley Kurpiel vagy Seanie Nammock is ebben szenved, mégis szép leckét adnak az élet szeretetéről: folyamatosan megvalósítják álmaikat, és amennyire lehet, boldog életet élnek.A Life.hu cikkéért kattints ide!
14 év után diagnosztizálták Tommy Hilfiger lányának betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20151013-tommy-hilfiger-lanyanal-14-ev-utan-diagnosztizalak-a-lyme-kort.htmlA divattervező lányát 7 éves korában csípte meg egy kullancs, a Lyme-kórt azonban csak 21 éves korában diagnosztizálták nála. Dr. Life--Amikor a vágy mindent felülír: a szex még az evésnél is fontosabb a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20151029-kutatasok-alapjan-a-ferfiak-ket-extra-agysejt-miatt-kivanjak-allandoan-a-szexet.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az eszük: kukacokon végzett kísérletek szerint a hímeknek van két olyan agysejtjük van, amelyik a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. Dr. LifeThinkstockSelena Gomez betegsége halálos?http://www.life.hu/drlife/20151016-selena-gomez-betegsegse-halalos-is-lehet.htmlNéhány napja derült, ki, hogy az énekesnő lupuszban szenved, és ezért kemoterápiás kezelésen vett részt. Rengetegen aggódnak érte. Dr. Life--Egy 12 éves gyerek megörökítette, ahogyan felnő - Videó!http://www.life.hu/drlife/20151001-rogzitette-a-gyermekkorat-majd-keszitett-belole-egy-bamulatos-videot.htmlEgy fiú megörökítette, hogyan is telt a gyermekkora. Nyolc éven keresztül minden nap készített egy képet magáról, melyet most két percben sűrített össze. Dr. LifeOrigoSzívszorító szavakkal búcsúzott a szívbetegségben elhunyt lánytól David Beckhamhttp://www.life.hu/drlife/20151026-david-beckham-a-szivbeteg-kirsty-howardot-az-instagramon-gyaszolja.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen meghalt. A ritka szívbetegsgben szenvedő lánytól az Instagramon búcsúzott a sztár. Dr. Life--Gyerekjátékkal leszokni a cigiről? Működhet!http://www.life.hu/drlife/20150818-tetris-gyerekjatekkal-leszokhat-a-cigirol-egy-kutatas-szerint.html„Ne játssz annyit kisfiam, mert rászoksz!” – ismerős lehet a szülői mondat sokaknak, akik valamivel rendszeresen játszottak fiatalabb korukban. Egy friss kutatás azonban akár kampányolhat bizonyos játékok mellett: egy vizsgálatban kiderült, hogy azoknál a felnőtt alanyoknál, akik a gyerekkorunkból már jól ismert Tetrist játszották a táblagépeiken, ötödével csökkent a dohányzás iránti vágy.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.