Szívszorító szavakkal búcsúzott a szívbetegségben elhunyt lánytól David Beckham

búcsú David Beckham gyász orvos szívbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen meghalt. A ritka szívbetegsgben szenvedő lánytól az Instagramon búcsúzott a sztár.

David Beckham 2002-ben találkozott először a lánnyal, aki akkor 7 éves volt, és pontosan 3 évvel élte túl az orvosok által megjósolt néhány hetet.

Forrás: Instagram/ David Beckham

„Szavakkal nem lehet leírni, milyen csodálatos dolgokat vitt végbe ez a lány az évek során. Kirsty meghazudtolta az orvostudományt, és több millió fontot gyűjtött beteg gyermekeknek. 2002-ben találkoztam vele először, a Görögország elleni válogatott meccsen vele sétáltam ki a gyepre. Gyönyörű pillanatokat éltünk át együtt az évek során: találkoztunk a királynővel is Manchesterben. Inspiráló volt látni, hogy ez a fiatal hölgy mennyit tett azért, hogy másokon segítsen. Minden gondolatommal a gyászoló családdal és a barátokkal vagyok, mert hiányozni fog ez a lány. Szívből köszönöm Kirsty, hogy egy kicsit én is részese lehettem a világodnak. Nyugodj békében.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.