Bréking! Csak hetei lehetnek hátra Val Kilmernek

Forrás: AFP/Kevin Winter -
műtét intenzív osztály orvos rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarja tudomásul venni, hogy mennyire beteg, ezért orvosai tanácsára sem mindig hallgat a színész – pedig egyes források szerint csak hetei vannak hátra.

Orvosa már elfekvőbe akarta utalni, de a nyáron műtött Val Kilmer ebbe nem egyezett bele. Nemrég egyébként annyira rosszul volt, hogy hetekig az intenzív osztályon feküdt. Itt fulladása miatt gégekanült is kapott. A színész egyik barátja így nyilatkozott: "Nem hiszem, hogy most már bármi is segíthetne rajta." Az orvosok szerint már nem sok ideje van hátra, ennek ellenére Val Kilmer a nyilatkozataiban még mindig tagadja, hogy gégerákja van.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A sztár a Christian Science vallási csoport tagja, szerintük betegség nem létezik, így kizárólag meditációval gyógyítják magukat.

Holtan találták a négyéves Mohamed-et, aki október 1-jén tűnt elhttp://www.life.hu/news/20151029-holtan-talaltak-a-negyeves-mohamed-et-aki-oktober-1-jen-tunt-el-berlinben.htmlA négyéves Mohamedet október 1-jén rabolta el egy férfi Berlinben. Csütörtökön egy autóban találták meg a holttestét. News--Megható! Letérdelt édesanyja előtt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151029-khanittha-phasaeng-thai-szepsegkiralyno-leterdelt-edesanyja-elott-koszonetkeppen.htmlKhanittha Phasaeng múlt hónapban nyerte meg Thaiföld egyik szépségversenyét. A 17 éves lány nem mindennapi módon fejezte ki háláját édesanyjának. News--Női börtönbe helyezhetik át a transznemű Tara Hudsonthttp://www.life.hu/news/20151029-tara-hudson-transznemu-not-ferfi-bortonbol-noi-bortonbe-helyezhetik-at.html55 ezren írták alá azt a petíciót, amelyben arra kérték a bíróságot, helyezzék át a transznemű Tara Hudsont egy női börtönbe - annak ellenére, hogy igazolványaiban továbbra is férfiként szerepel. NewsOrigoEgy utas felvette, ahogy villám csap a repülőbe: Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20151029-felvette-egy-utas-ahogy-villam-csak-a-gepukbe-mindenki-halalra-remult-video.htmlA Saudia légitársaság gépe éppen Tabúkba tartott, amikor megtörtént az eset. A felvételen jól hallható, ahogy többen sikoltozni kezdenek, és tárgyak repkednek a levegőben. NewsOrigoRejtély, hogy gyilkosság vagy fertőzés végzett-e a 23 éves turistávalhttp://www.life.hu/news/20151029-christina-annesley-egyetemista-lany-titokzatos-korulmenyek-kozott-halt-meg-thaifoldon.htmlSzülei nyomoznak a titokzatos körülmények között elhunyt Christina Annesley után. NewsOrigoTragédia! Halára gázoltak egy hétéves kislányt Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20151029-sajat-nagyapja-szeme-lattara-gazoltak-halalra-a-heteves-kislanyt.htmlSaját nagypapája szeme láttára ütötték el a gyermeket, aki életét vesztette a balesetben. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az esetet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.