Az egész világot megdöbbentette, amikor annak idején Angelina Jolie a mellei után a petefészkét is eltávolíttatta. Most egy interjúban derült fény arra, hogy néhai anyja üzenete késztette a színésznőt a nagy lépésre. 

Angelina Jolie és Brad Pitt nemrég a Today című magazinnak adtak videós interjút legújabb filmjük kapcsán, ám a beszélgetés során a sztárpár életének egyik legsötétebb időszakáról is szó esett. Méghozzá arról, amikor Angelina eltávolíttatta a melleit, majd a petefészkét is, attól tartva, hogy rákos anyja sorsára jut. Most azonban fény derült rá, hogy nem teljesen egyedül hozta meg ezt a döntést. 

Forrás: AFP

Édesanyja ugyanis az ő akkori orvosának - aki Angelinát is kezelte - könyörgött azért, hogy beszélje rá lányát a műtétre. "A nővérek közül néhányan és az orvos is ugyanaz volt, akik anyukámat is kezelték. A petefészkemet az ő orvosa távolította el, akinek - mint megtudtam - a halála előtt a lelkére kötötte édesanyám, hogy rábeszél a petefészek-eltávolító műtétre. Nem akarta ugyanis, hogy én is rákos legyek, így amikor felmerült a lépés, együtt sírtunk az orvosommal, aki megígérte édesanyámnak, hogy végre hajtja rajtam a műtétet" - mondta megrendtő őszinteséggel Angie.